FSP marka PSU takırtı yapıyor

katze2190

Femtopat
Daha fazla  
İşlemci
amd ryzen 5 7600
Selamlar, yaklaşık 1 yıl önce aldığım hazır sistemde FSP markalı PSU'm 1 aydır fanından tıkırtı sesi çıkartıyor. PSU kasa içinde geldiği için tam modelini hatırlamıyorum ama 650 Watt olan bir modeldi. PSU'umun fanını değiştirmek istiyorum ama tam modeli bilmediğim için ne yapmam gerek bilmiyorum. Yardımcı olabilen varsa çok sevinirim.

Yaglanmada gerek bilir hazır acmıskkende bak fanın kablosu nasıl baglanmıs.
Aslında ilk aklımda fanı yağlamak vardı fakat beceremem diye hiç ellemek istemedim. Ve bir forumda fan değişmenin kolay olduğunu duydum. Sorunu kökten çözer belki diye fan arayışına girdim. Ve psuyu geri yerine koydum maalesef kabloları şuan göremiyorum.

Aslında ilk aklımda fanı yağlamak vardı fakat beceremem diye hiç ellemek istemedim. Ve bir forumda fan değişmenin kolay olduğunu duydum. Sorunu kökten çözer belki diye fan arayışına girdim. Ve PSU'yu geri yerine koydum maalesef kabloları şu an göremiyorum.

Tam bir şey diyemem 2 secenek var ya lehimle baglamısdır FSP'ya da klasik 3 fanlı baglantı kullanmıstır.

Tamamdır teşekkür ederim peki lehimli değil ise fan önerir misiniz benimkiyle uyumlu.

3 pinli 12 cm tum fanlar uyar eger lehimli degilse.

Bence sen normal bir kasa fanı al onu da git anakarta bagla oyle calıssın yeni aldığın fan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı