FSP PSU sistemime uyar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Benim RX570 Sapphire Nitro+ ekran kartım var. Alacağım PSU FSP 500W FSP500-60AHBC 80+ Aktif PFC Güç Kaynağı | En Ucuzu Akakçe

Bu PSU benim anakartıma ve ekran kartıma takılır mı? 4 ve 6 pinlik girişleri var yanlış değilsem. Yardımcı olursanız sevinirim? Veya daha ucuza ve daha iyi PSU önerebilirseniz de sevinirim.

FSP kaliteli markadır 456W veriyor 500W güçten çok rahat besler 2 tane 8 pin ekran kartı girişi var işlemci içinde 8 pin giriş var cidden güzel bir PSU.

FSP güzel markadır ama o model eski ve güncel güç kaynaklarına göre pek iyi olduğu söylenemez.
Onun yerine bunu alabilirsiniz.

FSP kaliteli markadır 456W veriyor 500W güçten çok rahat besler 2 tane 8 pin ekran kartı girişi var işlemci içinde 8 pin giriş var cidden güzel bir PSU.
Anladım aga ama benim ekran kartına takılır mı ? Boşuna paramın gitmesini istemem. Platoon'a 300 lira verdim boşa gitti buna bari gitmesin, takılır mı ?

FSP güzel markadır ama o model eski ve güncel güç kaynaklarına göre pek iyi olduğu söylenemez.
Onun yerine bunu alabilirsiniz.
Hım. Anladım. Peki 20 lira daha verip bunu alayım.Yavaş yavaş sistemimi yükseltiyorum. Yarın i5-3470 işlemci alacam ve bir de vermiş olduğunuz psu yu. Peki bu psu benim anakarta ve ekran kartına takılır mı ? Sistemim çokta güncel bir sistem değil

@thesunset RX 570 yazmış arkadaş.
Ayrıca bilgisayar parçası alırken markadan ziyade modele göre değerlendirmek daha doğrudur. Zira her markanın iyi ve kötü ürünü vardır.
Hım. Anladım. Peki 20 lira daha verip bunu alayım.Yavaş yavaş sistemimi yükseltiyorum. Yarın i5-3470 işlemci alacam ve bir de vermiş olduğunuz psu yu. Peki bu psu benim anakarta ve ekran kartına takılır mı ? Sistemim çokta güncel bir sistem değil
Ekran kartınıza olur. Anakartınızın modeli nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı