FSP Raider 450W PSU nasıl?

_Mubarek_

Hectopat
Selamun aleyküm sevgili Technopat ailesi, sizlere bir sorum olacak. Sizce FSP 450W güç kaynağı gürültü, verimlilik, elektrik kesintilerinde nasıl bir güç kaynağıdır ve benim sistemimi beslemeye yeter mi? Daha önce kullananız oldu mu veya tavsiye eder misiniz?
Sistemim:
GTX 1660.
R5 1500X (soğutucuyu ayrıca aldım, stok değildir)
Gigabyte B450M S2H.
Hıvısıon M.2 SSD 256 GB.
XPG Gaming D30 8 GB 3000MHz 16CL RAM.

Not: Sorularımı 12V kanalından verdiği gücü baz alarak cevaplarsanız sevinirim.

FSP Raider 450W güzel bir PSU. Sadece aşırı sıcaklık koruması (OTP) yok. Geri kalan OCP Aşırı Akım / OVP Aşırı Gerilim / OPP Aşırı Güç / SCP Kısa Devre / UVP Düşük Gerilim Korumalarını barındırıyor. Bu fiyat bandında gayet başarılı. Elektrik kesintilerinde falan bir şey olmaz, çok aşırı küçük bir ihtimal dışında.

12V kanalından 432W güç verebiliyor ki bu da 1660 ekran kartı için gayet yeterli bir güç. İleride upgrade düşüncen yoksa bu PSU gayet yeterlidir.

Not: 300₺'ye modüler bir PSU yok.

FSP Raider 450W güzel bir PSU. Sadece aşırı sıcaklık koruması (OTP) yok. Geri kalan OCP Aşırı Akım / OVP Aşırı Gerilim / OPP Aşırı Güç / SCP Kısa Devre / UVP Düşük Gerilim Korumalarını barındırıyor. Bu fiyat bandında gayet başarılı. Elektrik kesintilerinde falan bir şey olmaz, çok aşırı küçük bir ihtimal dışında.

12V kanalından 432W güç verebiliyor ki bu da 1660 ekran kartı için gayet yeterli bir güç. İleride upgrade düşüncen yoksa bu PSU gayet yeterlidir.

Not: 300₺'ye modüler bir PSU yok.
Öneriniz için çok sağolun. Büyük ihtimalle (Allahın izniyle) FSP RAİDER alıcam.

İyi de 500W ve üzeri alın. Bütçe belirt öneri yapalım.
Bir şey daha sormak istiyorum. Sizce bu (Fsp Raider 450w / Ra450 12 Cm Fan Atx Power Supply 80 Plus Silver - n11.com) satıcı güvenilirmidir çünkü yorumlarda bir adam, PSU'nun kendi kutusuyla gelmediğini yazmış. Bende PSU'nun açıklamasında şöyle bir şey gördüm: ''Sistem üreticileri için üretilen kutusuz SIFIR ürün.'' Bu ne demek oluyor, sizce bir sorun teşkil ediyor mu, alınabilir mi?

Alan adamın gözü varsa orada ''KUTUSUZ'' yazdığını görür. Kendi hatasını neden satıcıda arıyor anlam veremedim. Kutusu olmaması bir sorun değil açıkçası.
''Sistem üreticileri için üretilen kutusuz SIFIR ürün.''
Bu da yanılmıyorsam hazır sistemlerde kullanmak için.

Alan adamın gözü varsa orada ''KUTUSUZ'' yazdığını görür. Kendi hatasını neden satıcıda arıyor anlam veremedim. Kutusu olmaması bir sorun değil açıkçası.

Bu da yanılmıyorsam hazır sistemlerde kullanmak için.
Rahatlıkla alabilirim yani.
Sizin bu fiyatlara bir öneriniz varsa açığım ama bütçeyi arttıramam.
Sizin bu fiyatlara bir öneriniz varsa açığım ama bütçeyi arttıramam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı