Esque Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #1 Aercool alacaktım fakat ses sorunu yaygın diye duydum. Yarın ikisinden birini alacağım, yorumlarınızı bekliyorum.
Aercool alacaktım fakat ses sorunu yaygın diye duydum. Yarın ikisinden birini alacağım, yorumlarınızı bekliyorum.
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.103 Makaleler 18 Çözümler 12 29 Ağustos 2020 #2 5 yıl garantisi olduğu için FSP'yi tercih ederim bu ikisi arasından. Artı 0 Eksi
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #3 KCAS serisini hiç önermiyorum. Youtube'a girip "Aerocool KCAS" diye aratırsanız özellikle Rusya'dan paylaşılan videolarda gerçeği görürsünüz. FSP Speed Series. En azından patlamayan bir PSU almış olursunuz. Artı 0 Eksi
KCAS serisini hiç önermiyorum. Youtube'a girip "Aerocool KCAS" diye aratırsanız özellikle Rusya'dan paylaşılan videolarda gerçeği görürsünüz. FSP Speed Series. En azından patlamayan bir PSU almış olursunuz.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 29 Ağustos 2020 #4 Cooler Master MWE serisi o bütçeler için daha mantıklı duruyor. Artı 0 Eksi
KS KS Esque Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #5 FSP alacağım büyük ihtimalle. 300-400tl arası bir öneriniz olur mu 80+ olan? Artı 0 Eksi
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.114 Makaleler 7 Çözümler 23 29 Ağustos 2020 #6 Cooler Mater MWE öneriyorum ben de. Konu sahibinin bahsettiği iki model de çok eski. KCAS ek olarak biraz sorunlu da. Bütçe artarsa da High Power Performance GD olabilir. Artı 0 Eksi
Cooler Mater MWE öneriyorum ben de. Konu sahibinin bahsettiği iki model de çok eski. KCAS ek olarak biraz sorunlu da. Bütçe artarsa da High Power Performance GD olabilir.
KS KS Esque Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #7 FantastikTürk dedi: Cooler Mater MWE öneriyorum ben de. Konu sahibinin bahsettiği iki model de çok eski. KCAS ek olarak biraz sorunlu da. Bütçe artarsa da High Power Performance GD olabilir. Genişletmek için tıkla... Bütçe maalesef artamaz. Cm alacağım büyük ihtimalle. Son düzenleme: 30 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
FantastikTürk dedi: Cooler Mater MWE öneriyorum ben de. Konu sahibinin bahsettiği iki model de çok eski. KCAS ek olarak biraz sorunlu da. Bütçe artarsa da High Power Performance GD olabilir. Genişletmek için tıkla... Bütçe maalesef artamaz. Cm alacağım büyük ihtimalle.