FSP vs High Power PSU

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O PSU'yu kullanıp ses sorunu yaşayan sayısı çok fazla. Bu videodaki gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O PSU'yu kullanıp ses sorunu yaşayan sayısı çok fazla. Bu videodaki gibi.

O zaman bu da şans işi. Konuştuğum kullanan arkadaş ve sitedeki bazı kullananları üzmemiş çünkü 🤔.

Merhabalar arkadaşlar, bir sorum olacaktı sizlere. İki PSU modeli arasında kaldım, FSP FSP500-60AHBC 500W ile High Power 500W eco. Bunlardan hangisini önerirsiniz, önermediğinizi ne sebeple önermezsiniz?

FSP PSU'da dünya devi bir markadır ama o modeli gerçekten eski bir model High Power markasına da güvenmediğim için tavsiye etmem bu benim düşüncem ama arkadaşların fikrinede saygı duyarım bütçeni 100 TL daha arttırarak linkini bıraktığım modeli almanı tavsiye ederim ama yok bütçem maksimum bu kadar dersen arkadaşların attığı Zalman PSU'da yönelebilirsin. Attığım linkteki PSU'nun 650W olan modelini kullanıyorum çok memnunum çalıştığını çalışmadığını anlaman mümkün değil abartmıyorum o kadar sessiz ve yeni bir model inirimdeyken kaçırma derim.
Arkadaşların attığı sharkon PSU önermem sebebi dandik ve kabloları aşırı kısa ve gürültülü çalıştığını söylüyorlar.

Yukarıdaki de üzmez hocam. Forumda kullanan bazı kişiler de memnun kalmış. Biraz eski olsa da üzeceğini sanmam. Bu arada High Power daha iyi bence.

Hocam SHP 650 V2 PSU modeli kötü değil ama eski, bazı korumaları da eksikti diye biliyorum. Bütçe çok düşükse alınabilir. Normalde çok tavsiye ettiğim bir ürün değil.

Fiyatı çok komik gelebilir size ama Gold olması bir artı.
Bütçe belli. Bu ne alaka ki? Seasonic güzel bir marka ama High Power 750W 80+ Gold var daha ucuza.

Arkadaşlar yorumlarınız ve cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz fsp hydro psu ayrıca bir ilgimi çekti araştırdığım kadarıyla kötü yorum da pek yok ya hydro alacağım ya da high power ama yüksek ihtimalle hydro'dan yürürüm tekrardan sağolun😊

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı