Muhtemelen sende sahte ARCTIC MX4 kervanındasındır
Sorunun nedeni de bu olabilir, sonuçta sahte bir macun kullanılıyorsun ve içinde ne var onu bile bilmiyorsun, bildiğim tek bir şey var 3 tane 8 gramlık bitirdim,
(sürekli topla sat yaptığım için) hepsi de sahteydi fakat yıllardır anlayamamışım, adamlar sahte yapmış ama çok dandikte değil
Arkadaşlar Arctic MX-4 aldım fakat sahte olduğundan şüpheleniyorum. Tırnağımla kazıdığım yer normalde çıkması gerekiyor sanırım ve oradaki QR kodu okunmuyor ön taraftaki okunuyor ama o da siteye atıyor. Orijinal vs fake videolarını izledim %80 orijinal, %20 fake çıktı. Ben de anlamadım. :D
Arkadaşlar selamlar, Trendyol üzerinden 45 TL'ye Arctic MX-4 4 GR termal macun aldım...
Bu yazıyı @mfi'nin satın almış olduğu sahte Arctic MX-4 ve açmış olduğu konuya hitaben yazıyorum. https://www.technopat.net/sosyal/konu/arctic-mx-4-sahte-mi.1443491 Satıcı adı vermiyorum ama aşağıdaki linkteki satıcıdan KESİNLİKLE termal macun alışverişi yapmanızı önermiyorum. Kendisi altına...
Arkadaşlar merhaba, 60-70 TL bütçemle Arctic MX-4 termal macun almaya karar verdim fakat webdeki bütün sitelerde (N11, Trendyol vb.) Alan kişilerde yorumlarda ürünün sahte olduğunu, üzerindeki QR kodu okuttuklarında sahte uyarısı aldıklarını ve ürünün beklenen performansı vermediğini...