FSP500-60AHBC 80+ özelliği yok

• Konuyu başlatan Silinen üye 106715
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 492
S

Silinen üye 106715

Ziyaretçi
80+'ın sitesine girip arattığımda böyle bir PSU'nun olmadığını gördüm. Fakat internette bunu satan firmalar 80+ diye satıyor. Ayrıca Everest'in PSU'larını da üretiyorlar. Çok kafam karıştı. Birisi bunu açıklayabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200610-232738.png
    Screenshot_20200610-232738.png
    57 KB · Görüntüleme: 55
Üstteki linkte var. Yanlış yere bakıyorsun.
Bahsettiğin Everest ayrı bir Everest sanırım.
PDF dosyasındaki resimlerle bu aynı. Bizim bildiğimiz Everest'in öyle bir ürününü göremedim.

Son düzenleme:
Hocam benim bir şey dikkatimi çekti baktığınız ürünler 115 v ABD voltajı. Aynı sitede bir de 230 v internal sekmesine bakıp kontrol edin.

Hocam benim bir şey dikkatimi çekti baktığınız ürünler 115 v ABD voltajı. Aynı sitede bir de 230 v internal sekmesine bakıp kontrol edin.
Evet hocam yanlış yere bakıyormuşum. Teşekkür ederim.
Hocam ilk öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Modeli arattığımda sertifika yerinde standart yazıyor. Gene de 80+ özelliği var değil mi?

Evet standart sertifikalı bir ürün.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı