Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.512 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #1 Sanırım testleri yapılmış. Arada çok büyük farklar göremedim şahsen. Siz nasıl buldunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sanırım testleri yapılmış. Arada çok büyük farklar göremedim şahsen. Siz nasıl buldunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 17 Mayıs 2022 #2 Deathloop oyununa güncelleme ile eklenmişti 5 gün önce, henüz diğerlerine eklenmedi diye biliyorum. 1.0'a kıyasla çağ atlamış gibi duruyor tabii ki. AMD's FidelityFX Super Resolution 2.0 really looks better than native 4K in Deathloop And it offers a chunk more frames per second. www.pcgamer.com
Deathloop oyununa güncelleme ile eklenmişti 5 gün önce, henüz diğerlerine eklenmedi diye biliyorum. 1.0'a kıyasla çağ atlamış gibi duruyor tabii ki. AMD's FidelityFX Super Resolution 2.0 really looks better than native 4K in Deathloop And it offers a chunk more frames per second. www.pcgamer.com
Mustafa Berkay Megapat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 934 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BPO Takım Yöneticisi 17 Mayıs 2022 #3 Testi 4K çözünürlükte yapanları izlemeye gerek bile duymuyorum. DLSS'te de aynı şeyi yaptılar. Önemli olan 1080p veya 2K'da görüntüyü çok bozmaması.
Testi 4K çözünürlükte yapanları izlemeye gerek bile duymuyorum. DLSS'te de aynı şeyi yaptılar. Önemli olan 1080p veya 2K'da görüntüyü çok bozmaması.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.512 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #4 kino dedi: Deathloop oyununa güncelleme ile eklenmişti 5 gün önce, henüz diğerlerine eklenmedi diye biliyorum. 1.0'a kıyasla çağ atlamış gibi duruyor tabii ki. AMD's FidelityFX Super Resolution 2.0 really looks better than native 4K in Deathloop And it offers a chunk more frames per second. www.pcgamer.com Genişletmek için tıkla... Deathloop'tan sonra gelecek oyun veya oyunlar ile ilgili bir liste yayınlandı mı? Mustafa Berkay dedi: Testi 4K çözünürlükte yapanları izlemeye gerek bile duymuyorum. DLSS'te de aynı şeyi yaptılar. Önemli olan 1080p veya 2K'da görüntüyü çok bozmaması. Genişletmek için tıkla... 1080P performansında gerçekten çok iyi sonuçlar vereceğini düşünüyorum, denemek için sabırsızlanıyorum.
kino dedi: Deathloop oyununa güncelleme ile eklenmişti 5 gün önce, henüz diğerlerine eklenmedi diye biliyorum. 1.0'a kıyasla çağ atlamış gibi duruyor tabii ki. AMD's FidelityFX Super Resolution 2.0 really looks better than native 4K in Deathloop And it offers a chunk more frames per second. www.pcgamer.com Genişletmek için tıkla... Deathloop'tan sonra gelecek oyun veya oyunlar ile ilgili bir liste yayınlandı mı? Mustafa Berkay dedi: Testi 4K çözünürlükte yapanları izlemeye gerek bile duymuyorum. DLSS'te de aynı şeyi yaptılar. Önemli olan 1080p veya 2K'da görüntüyü çok bozmaması. Genişletmek için tıkla... 1080P performansında gerçekten çok iyi sonuçlar vereceğini düşünüyorum, denemek için sabırsızlanıyorum.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 17 Mayıs 2022 #5 Crexyyy dedi: Deathloop'tan sonra gelecek oyun veya oyunlar ile ilgili bir liste yayınlandı mı? Genişletmek için tıkla... Hali hazırda 1.0 desteği olan oyunlar da sonraki güncellemelerinde 2.0 desteği alabilirler. AMD, FSR 2.0 Desteği Alacak İlk Oyunları Açıkladı AMD, önümüzdeki günlerde FidelityFX Super Resolution (FSR) 2.0 desteği ile çıkacak veya bu desteği alacak bir dizi oyun duyurdu. Arkane Studios ve www.technopat.net
Crexyyy dedi: Deathloop'tan sonra gelecek oyun veya oyunlar ile ilgili bir liste yayınlandı mı? Genişletmek için tıkla... Hali hazırda 1.0 desteği olan oyunlar da sonraki güncellemelerinde 2.0 desteği alabilirler. AMD, FSR 2.0 Desteği Alacak İlk Oyunları Açıkladı AMD, önümüzdeki günlerde FidelityFX Super Resolution (FSR) 2.0 desteği ile çıkacak veya bu desteği alacak bir dizi oyun duyurdu. Arkane Studios ve www.technopat.net
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.512 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #6 kino dedi: Hali hazırda 1.0 desteği olan oyunlar da sonraki güncellemelerinde 2.0 desteği alabilirler. AMD, FSR 2.0 Desteği Alacak İlk Oyunları Açıkladı AMD, önümüzdeki günlerde FidelityFX Super Resolution (FSR) 2.0 desteği ile çıkacak veya bu desteği alacak bir dizi oyun duyurdu. Arkane Studios ve www.technopat.net Genişletmek için tıkla... 1650 GOW performansı çok iyi değil, FSR ile açığı kapatmayı deniyordum. Bakalım umarım kısa zaman içerisinde gelirse taze taze denemek isterim.
kino dedi: Hali hazırda 1.0 desteği olan oyunlar da sonraki güncellemelerinde 2.0 desteği alabilirler. AMD, FSR 2.0 Desteği Alacak İlk Oyunları Açıkladı AMD, önümüzdeki günlerde FidelityFX Super Resolution (FSR) 2.0 desteği ile çıkacak veya bu desteği alacak bir dizi oyun duyurdu. Arkane Studios ve www.technopat.net Genişletmek için tıkla... 1650 GOW performansı çok iyi değil, FSR ile açığı kapatmayı deniyordum. Bakalım umarım kısa zaman içerisinde gelirse taze taze denemek isterim.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #7 kino dedi: Hali hazırda 1.0 desteği olan oyunlar da sonraki güncellemelerinde 2.0 desteği alabilirler. AMD, FSR 2.0 Desteği Alacak İlk Oyunları Açıkladı AMD, önümüzdeki günlerde FidelityFX Super Resolution (FSR) 2.0 desteği ile çıkacak veya bu desteği alacak bir dizi oyun duyurdu. Arkane Studios ve www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Rx 6500xt kartında bu teknoloji kendini belli eder mi peki hocam ?
kino dedi: Hali hazırda 1.0 desteği olan oyunlar da sonraki güncellemelerinde 2.0 desteği alabilirler. AMD, FSR 2.0 Desteği Alacak İlk Oyunları Açıkladı AMD, önümüzdeki günlerde FidelityFX Super Resolution (FSR) 2.0 desteği ile çıkacak veya bu desteği alacak bir dizi oyun duyurdu. Arkane Studios ve www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Rx 6500xt kartında bu teknoloji kendini belli eder mi peki hocam ?
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 17 Mayıs 2022 #8 FSR 2.0'dan büyük beklentim var. Hangi kartlara gelecek acaba? Bende 1650Ti var, FSR 1.0 falan destekliyor. 2.0 destekler mi?
FSR 2.0'dan büyük beklentim var. Hangi kartlara gelecek acaba? Bende 1650Ti var, FSR 1.0 falan destekliyor. 2.0 destekler mi?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 17 Mayıs 2022 #9 Chuck Norris dedi: Rx 6500xt kartında bu teknoloji kendini belli eder mi peki hocam ? Genişletmek için tıkla... Her kartta eder. AMD's FSR 2.0 Even Worked With Intel Integrated Graphics We tested FSR 1.0 as well, for science! www.tomshardware.com
Chuck Norris dedi: Rx 6500xt kartında bu teknoloji kendini belli eder mi peki hocam ? Genişletmek için tıkla... Her kartta eder. AMD's FSR 2.0 Even Worked With Intel Integrated Graphics We tested FSR 1.0 as well, for science! www.tomshardware.com
Lorna Shore Decipat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 1.584 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #10 Meraktan soruyorum, FSR ve DLSS aynı anda kullanılabilir mi ?