FSR 3.0 için çıkış tarihi!

Benim merak ettiğim nokta, FSR 3 6000 serisi kartlarla çalışıp çalışmayacağı.
7000 Serisinde AV1 çekirdekleri var bu kare üretmeye olanak tanıyabilir ama DLSS de bir yazılım Donanım olan kısmı kare üretme kısmı 6000 serisine ben geleceğini düşünüyorum

Sonuçta Geri kalmıyor Nvida 4000 serisine getirdi AMD 6000 serisine getirecek 2 yıl önce çıkan kartlara aradaki fark bu biri desteğini keserken biri devam ettiriyor dewam ettirenin sayesinde desteği kesilen kısım da bundan fayda görecektir

Umarım dediğiniz gibi olur. 2025 yılında piyasaya çıkacak güncel oyunlarda rahat rahat oynayabiliriz umarım bu kartlarla.

7000 Serisinde AV1 çekirdekleri var bu kare üretmeye olanak tanıyabilir ama DLSS de bir yazılım Donanım olan kısmı kare üretme kısmı 6000 serisine ben geleceğini düşünüyorum

Aynen ya 6000 serisine kesin gelir. 6000 serisi NVIDIA'nın 3000 serisidir hocam. Asıl AMD'nin geliri 6000 serisindendir. İlk çıkışta olmasa dahi ileride kesinlikle 6000 serisine gelecektir bence.

Bu hareket şirketin kendisi için yararlı olacaktır ama bizim gibi GTX ekran kartı kullananlar artık dış kapının dış mandalı.

GTX kartlarda zaten DLSS yok yani o donanım yok o yüzden RTX 3000 serisi ile gelen bir şey sonuöta firmalar bazı şeylerden kesmeleri gerekiyor desteklerini

@la Fraise FSR 3.0 gelirse hâlâ RX 6000 serisi kartlar iş görüyor olacaktır. Umarım gelir, bu şekilde düşünüyorum da AMD umarım bir salaklık yapmaz.

Ayymd size yine fake atmasın Zen 3 desteği gibi
Zamanla göreceğiz bakalım kötü olarak gelse bile kullanıcılar oturduğu yerden fps si yükselecek sendeki ekran kartı şuan dururken masada daha çok fps veriyor mu vermiyor

NVIDIA'nın da pek fazla suçu yok ki hocam. DLSS, FSR gibi yazılımsal değil, daha çok donanımsal bir teknoloji. Eski nesillere bu yüzden getiremiyorlar yenisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…