Uzun süredir bekliyoruz. Çuvallamasalar bari.
7000 Serisinde AV1 çekirdekleri var bu kare üretmeye olanak tanıyabilir ama DLSS de bir yazılım Donanım olan kısmı kare üretme kısmı 6000 serisine ben geleceğini düşünüyorumBenim merak ettiğim nokta, FSR 3 6000 serisi kartlarla çalışıp çalışmayacağı.
Sonuçta Geri kalmıyor Nvida 4000 serisine getirdi AMD 6000 serisine getirecek 2 yıl önce çıkan kartlara aradaki fark bu biri desteğini keserken biri devam ettiriyor dewam ettirenin sayesinde desteği kesilen kısım da bundan fayda görecektirGeçti bolu pazarı sür eşeği Niğdeye. Nvidia ekran kartlarını çıkarttı, millet ekran kartlarını yeniledi şimdi FSR çıkarsan ne çıkarmasan ne, anca AMD alan ve almaya devam edecek insanların faydasına olur.
Umarım dediğiniz gibi olur. 2025 yılında piyasaya çıkacak güncel oyunlarda rahat rahat oynayabiliriz umarım bu kartlarla.@la Fraise muhtemelen çalışır. AMD'nin salaklık yapacağını sanmıyorum. DLSS 3 özelliği desteği RTX 4000 serisi kartlara gelecek. AMD'de muhtemelen şöyle bir hareket yapacaktır ki NVIDIA sürekli güncel kartları destekliyorken biz eski kartlarımıza da destek veriyoruz diyerek bu özelliği RX 6000 ve sonrası kartlara getirecektir.
7000 Serisinde AV1 çekirdekleri var bu kare üretmeye olanak tanıyabilir ama DLSS de bir yazılım Donanım olan kısmı kare üretme kısmı 6000 serisine ben geleceğini düşünüyorum
Bu hareket şirketin kendisi için yararlı olacaktır ama bizim gibi GTX ekran kartı kullananlar artık dış kapının dış mandalı.
@la Fraise FSR 3.0 gelirse hâlâ RX 6000 serisi kartlar iş görüyor olacaktır. Umarım gelir, bu şekilde düşünüyorum da AMD umarım bir salaklık yapmaz.
Zamanla göreceğiz bakalım kötü olarak gelse bile kullanıcılar oturduğu yerden fps si yükselecek sendeki ekran kartı şuan dururken masada daha çok fps veriyor mu vermiyorAyymd size yine fake atmasın Zen 3 desteği gibi![]()
NVIDIA'nın da pek fazla suçu yok ki hocam. DLSS, FSR gibi yazılımsal değil, daha çok donanımsal bir teknoloji. Eski nesillere bu yüzden getiremiyorlar yenisini.@la Fraise muhtemelen çalışır. AMD'nin salaklık yapacağını sanmıyorum. DLSS 3 özelliği desteği RTX 4000 serisi kartlara gelecek. AMD'de muhtemelen şöyle bir hareket yapacaktır ki NVIDIA sürekli güncel kartları destekliyorken biz eski kartlarımıza da destek veriyoruz diyerek bu özelliği RX 6000 ve sonrası kartlara getirecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.