FSR 3.1 çıktı

FSR 2.x'de de aynısını yaptılar, 3.x de aynısı olacak. Bugün TLOU'da 3.0'ı test ettim ve görüntü yine bozuluyor yine bozuluyor, önceki sürümlerle fark yok gibi bir şey. Aynı terhane üzerinde devam ediyor sürümler. 3.2 çıkar obje kenarlarındaki bozulmaları düzelteceğiz derler sonra 4.0 tanıtılır ve görüntü yine bozulur sonra onun da x.1'i çıkar yine iyileştirme yapacağız derler. Ömür boyu sürer bu. Sardırıp sardırıp başa dönüyorlar gibi sanki.
 
FSR 2.X'de de aynısını yaptılar, 3.X de aynısı olacak. Bugün TLOU'da 3.0'ı test ettim ve görüntü yine bozuluyor yine bozuluyor, önceki sürümlerle fark yok gibi bir şey. Aynı terhane üzerinde devam ediyor sürümler. 3.2 çıkar obje kenarlarındaki bozulmaları düzelteceğiz derler sonra 4.0 tanıtılır ve görüntü yine bozulur sonra onun da X. 1'i çıkar yine iyileştirme yapacağız derler. Ömür boyu sürer bu.

Modlu FSR daha iyi🙂
 
FSR 2.x'de de aynısını yaptılar, 3.x de aynısı olacak. Bugün TLOU'da 3.0'ı test ettim ve görüntü yine bozuluyor yine bozuluyor, önceki sürümlerle fark yok gibi bir şey. Aynı terhane üzerinde devam ediyor sürümler. 3.2 çıkar obje kenarlarındaki bozulmaları düzelteceğiz derler sonra 4.0 tanıtılır ve görüntü yine bozulur sonra onun da x.1'i çıkar yine iyileştirme yapacağız derler. Ömür boyu sürer bu.
Klasik AMD diyorsun yani.
 
Çıkmadı aslında. Duyuruldu diyelim.

Ayrıca, ilk oyun ghost of olacak diye bir bilgi de yazmıyor sanırsam. Nereden okudunuz ki bu haberi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
AMD kullanıcıların yüzü gülmeyecek mi işlemcisi üzmüyor ama ekran karında NVIDIA tokatlıyor biraz rekabete dayalı olsa süper olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı