FSR 3 modları çoğalıyor!

Adam hangi tarafa mod yapıyor. Hangi taraf için uğraşıyor. Ne yapıyor belli değil.

Modlu olanın sonuna. FG ekliyorum orijinal DLL dosyasını eski haline getiriyorum çok dert değil benim için açıkçası. Oyunda sağlam çalışması yetiyor bana

Benim de laptop sürücüleri sorun çıkarıyor ve ekran kartı gereksiz yere tam güçte çalışıyor, bu da sıcaklıkların artmasına sebep oluyor.

Şunu yazdınız ya. Nukem RTX'lerde çalışıyordu. Sizde bir şey yüklediniz. O mu sorun çıkarttı dedim?

Hocam, Nukem'in modunu kullanabilmek için RTX kart gerekiyor. Biz de GTX kartımızı 4090 olarak göstermek için NVIDIA'nın DLL dosyalarını modluyoruz. Bu şekilde frame generation aktifleştirilebilir hale geliyor, ancak Cyberpunk dışındaki birçok oyun için sorunlar çıkartıyor. NVIDIA kontrol paneli açılmıyor veya laptop sürücüleri ekran kartını görmüyor, fanlar sürekli tam güçte çalışıyor gibi sorunlar ortaya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…