Eki Görüntüle 2061251
Mod ilk çıktığında böyle demişler. Bazı oyunlarda FSR2 uygulaması farklı olduğundan çözümü DLSS üzerinden açmakta bulmuşlar gibi gözüküyor. Peki 0.7.0 sürümünde neden DLSS üzerinde FSR 3 açıyoruz? Bunun hakkında şöyle bir yazı gördüm.
Eki Görüntüle 2061261
Burada "FSR'ı hala yükseltme algoritması olarak kullanacaktır, ancak şimdi DLSS aracılığıyla sağlanan verilerle." diyor.
Yani bu modun normal FSR 3'ten daha iyi olma ihtimali var. Ancak yazılımsal tarafta DLSS'in yapıp FSR'ın yapamayacağı bir şey olduğunu zannetmiyorum. Bu konu hakkında pek bilgim yok ama LukeFZ keyfi için FSR 3'ü DLSS üzerinden açtırıyor gibi bir şey olmadığını düşünüyorum.
Aslıda anlatığım yanlış olabilir çünkü NVIDIA kartlarda DLSS açabileceksiniz ama bu DLSS değil, FSR olacak diyor. Ama sizin attığınız ekran görüntüsünde sizin de DLSS üzerinden FSR 3'ü açtığınızı görüyorum. Uncharted'a CyberFSR ve D3D12 Proxy modunu attınız mı? 0.6.0 sürümünde D3D12 ve CyberFSR olmadan FSR 3'ü FSR 2 üzerinden açıyor olmanız lazım. 0.7.0 sürümünde bir şey mi değişti?
En iyisi benim bir 0.7.0 sürümünü denemem gibi. Denemeden sadece yorum yapıyorum.