FSR 3 modları çoğalıyor!

FSR 3 çıktığı gün gelen oyunları gördük hocam. Vasat ötesiydi. Bilemiyorum kendin test ettinmi ama keşke gelmeseymiş derdin.

Evet Frostpunk demosunda test ettim hatta konunuzu aktif olarak takip ediyordum. Akıcılık vs. yoktu.

@Kyamrt baştan yaratıldı FSR. Görüntü, akıcılık vs. ben FSR 3 upscaling istiyorum çünkü neredeyse hiç görüntü kaybımız olmayacak.

@Kyamrt yok bu FSR 3 değil. 1.0 da belki gelir. ReShade lazım bize hocam. Ya da FSR 2'nin altına FSR 3 upscaling yerleştircek.

@Kyamrt baştan yaratıldı FSR. Görüntü, akıcılık vs. ben FSR 3 upscaling istiyorum çünkü neredeyse hiç görüntü kaybımız olmayacak.

AMD'nin hakkını da yemeyeyim şimdi. FSR 3 birkaç oyuna gelirse gerçekten çok iyi olacak. AMD bu teknolojiyi daha üst seviyelere taşırsa muhteşem olur.

Evet Frostpunk demosunda test ettim hatta konunuzu aktif olarak takip ediyordum. Akıcılık vs. yoktu.

İşte dediğin gibi direkt gelseydi aşırı tepki yerdi çünkü. Yani çok kötüydü. 3 ay içinde en azından akıcılık sorununu çözmüşler.

Cyberpunk geliştiricileri bir soru cevap etkinliğinde yanıtladı zaten. FSR 3'ü oyunda en iyi sonucu almak için üstünde çalıştıklarını söylemişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…