FSR 3 modları çoğalıyor!

Starfield, Cyberpunk gibi vadettikleri oyunlara FSR 3'ün resmi olarak çıkması. Çıkmazsa AMD'ye karşı güven falan kalmaz bende. Modculardan hayır yok bizim gibi AMD kart kullananlara. Mod çıksa bile görüntü kalitesi vasat oluyor.

Ocak ayında geliyor Starfield oyununa.

E abi çok saçma değil mi madem desteklemiyor nasıl kullanabiliyoruz bunu :D

FSR 3 açık kaynak kodlu olduğu için bu mümkün oluyor. Yani ekran kartı fark etmeksizin açılabilir.

Bu sorun sadece 0.7 beta sürümünde var. Ayrıca bunun güvenle alakası yok. Bu iş bitecek bir zaman sonra. DLSS'ten kat kat daha iyi oyunlara geldi. Yavaş yavaş sorunlar düzeliyor. Neden böyle düşündüğünüzü anlamadım.

Bu sorun sadece 0.7 beta sürümünde var. Ayrıca bunun güvenle alakası yok. Bu iş bitecek bir zaman sonra. DLSS'ten kat kat daha iyi oyunlara geldi. Yavaş yavaş sorunlar düzeliyor. Neden böyle düşündüğünüzü anlamadım.

Hocam dün kurdum 0.6 sürümünü Cyberpunk'a, bayağı sorunluydu. Adam NVIDIA kartıyla gayet rahat oynuyor bizim adam da düzgün çalıştıramıyor modu. Anlamadım bu işi, sinirlenmemek elde değil gibi. FSR 3 AMD'den resmi bir şekilde oyunlara entegre edilirse DLSS 3'ten bile iyi bir performans çıkarabilir bunu da biliyorum.

Starfield'ı kimse oynamıyor ki zaten. Bunlar FSR 3 çıktığı gibi getirseydiler Cyberpunk'a. Oyun zaten teknolojilerin denendiği bir oyun haline geldi. Bakardık kullanıcı yorumlarımızı yapardık ona göre geliştirme yaparlardı, hataları vs. giderirlerdi.

FSR 3 çıktığı gün gelen oyunları gördük hocam. Vasat ötesiydi. Bilmiyorum kendin test ettinmi ama keşke gelmeseymiş derdin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı