FSR 3 modları çoğalıyor!

Hangi oyunda denesem ya diye sürekli düşünüp duruyorum. Cyberpunkta denemekten gına geldi. 100FPS hayali kurduğum bir oyun ama nedense sarmıyor..

Hangi oyunda denesem ya diye sürekli düşünüp duruyorum. Cyberpunkta denemekten gına geldi. 100FPS hayali kurduğum bir oyun ama nedense sarmıyor..

İnsan sıkılıyor belli bir zamandan sonra. 2K veya 4K oyun oynatabilecek PC sahibi olsan bile sıkılıyorsun.

Bu mod Alan Wake 2 için yapılmış kafta bence. Sonuçta 80 FPS alacağın oyunda 140 FPS alsan ne. Tamam 144Hz monitör için yenileme hızını tam kullanabiliyorsun ama olmasa da olur mu, olur. Alan Wake 2 için ise güçlü kartlar bile rezil performans veriyor o yüzden tam o oyunda denemelik bir mod.

Bazı oyunlarda güzel gözüküyor hocam. Bazı oyunlarda cidden kötü.
Kötü gözüken oyunlar FSR 1 olabilir menüde yazmıyor çoğu oyun ve 2.2 sonuçta çok fazla oyunda yok. Benim 2.2 denediğim oyunlar Starfield, Baldur's Gate ve lords of fallen. Bu 3 oyunda FSR 2.2 oldukça güzel gözüküyor. Örneğin Baldur's Gate'de ayalarda hem FSR 1 var hem FSR 2.2 diye ayırmışlar.

Sahi Like a Dragon'u tamamen unutmuşum, onda durumlar nasıl? Stabilite problemleri var mı? Internette hiç inceleme bulamadım nedense.

Olabilir hocam. Bir video çekeceğim bakalım nasıl gözükecek. Pırpır ve çalılar belli olacak mı video.

Bu arada Cyberpunk gibi en son teknolojileri hemen oyuna ekleyen bir oyunun hala FSR 3 getirmemesi de ayrı bir ilginç durum. Benim FPS yoğun bölgelerde 55- 60 a kadar düşüyor örneğin FSR kapalı.

Sahi Like a Dragon'u tamamen unutmuşum, onda durumlar nasıl? Stabilite problemleri var mı? Internette hiç inceleme bulamadım nedense.

Ne yalan söyleyeyim bende bakmadım oyun pek ilgimi çekmediği için. Starfield oyununa gelince daha sağlıklı belli olur. AMD sponsorlu oyun.

Bu arada Cyberpunk gibi en son teknolojileri hemen oyuna ekleyen bir oyunun hala FSR 3 getirmemesi de ayrı bir ilginç durum. Benim FPS yoğun bölgelerde 55- 60'a kadar düşüyor örneğin FSR kapalı.

Getirecekler ama forspoken gibi olursa ağır tepki yerlerdi. Şimdiki kıvamı ile gelsin gelirse.

Birazdan DLSS + FSR + XeSS ile ilgili video atacağım. XeSS harbi çok iyi ve kaliteli bir teknoloji.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…