Hangi oyunda denesem ya diye sürekli düşünüp duruyorum. Cyberpunkta denemekten gına geldi. 100FPS hayali kurduğum bir oyun ama nedense sarmıyor..
Bu mod Alan Wake 2 için yapılmış kafta bence. Sonuçta 80 FPS alacağın oyunda 140 FPS alsan ne. Tamam 144Hz monitör için yenileme hızını tam kullanabiliyorsun ama olmasa da olur mu, olur. Alan Wake 2 için ise güçlü kartlar bile rezil performans veriyor o yüzden tam o oyunda denemelik bir mod.Hangi oyunda denesem ya diye sürekli düşünüp duruyorum. Cyberpunkta denemekten gına geldi. 100FPS hayali kurduğum bir oyun ama nedense sarmıyor..
Kötü gözüken oyunlar FSR 1 olabilir menüde yazmıyor çoğu oyun ve 2.2 sonuçta çok fazla oyunda yok. Benim 2.2 denediğim oyunlar Starfield, Baldur's Gate ve lords of fallen. Bu 3 oyunda FSR 2.2 oldukça güzel gözüküyor. Örneğin Baldur's Gate'de ayalarda hem FSR 1 var hem FSR 2.2 diye ayırmışlar.Bazı oyunlarda güzel gözüküyor hocam. Bazı oyunlarda cidden kötü.
4 tane oyunda var hocam. 2 tanesi eylül ayında çıkan oyunlardı. Onları bence listeden def etmek lazım. Çünkü berbat ötesiydi. Resmen demo gibi bir şey.
FSR 3, avatar ve Like a Dragon oyunundan sonra başlıyor.
FSR2'den güzel gözükmesi lazım dedim çünkü öyle. Yoksa bir anlamı yok. O yüzden kesin. Ufak sorunlar bile düzelse yine de FSR 2'den iyi olmuş oluyor. DLSS kıvamına gelir mi orasını bilmem ama. Ben bunun için kesin dedim.
Kötü gözüken oyunlar FSR 1 olabilir menüde yazmıyor çoğu oyun ve 2.2 sonuçta çok fazla oyunda yok. Benim 2.2 denediğim oyunlar Starfield, Baldur's Gate ve lords of fallen. Bu 3 oyunda FSR 2.2 oldukça güzel gözüküyor. Örneğin Baldur's Gate'de ayalarda hem FSR 1 var hem FSR 2.2 diye ayırmışlar.
Sahi Like a Dragon'u tamamen unutmuşum, onda durumlar nasıl? Stabilite problemleri var mı? Internette hiç inceleme bulamadım nedense.
Bu arada Cyberpunk gibi en son teknolojileri hemen oyuna ekleyen bir oyunun hala FSR 3 getirmemesi de ayrı bir ilginç durum. Benim FPS yoğun bölgelerde 55- 60'a kadar düşüyor örneğin FSR kapalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.