FSR 3 modları çoğalıyor!

Hocam öyle ya da böyle dlss te fsr de xess te her anlamda mükemmel olmak zorunda. Yani nasıl ne zaman yaparlar orası muamma ama bu iş böyle gitmez. Ya saf performansı hayvan gibi çıkartacaklar her sene ya da bu yazılımları adam gibi çözecekler.

Açıyorumda FPS'e etki etmiyor. Açık kapalı deniyorum aynı performans.
0.6.0 versiyonuyla CyberFSR ve D3D12 Proxy kullanmayı deneyin hocam.
Bu fg kısmını açmaktan kastınız nasıl hocam? Ekran görüntüsü atar mısınız? Hem sizin bu modu yapan kişi olduğunuz iddialarına kanıt sunarsınız jfdfhdgfh.
Nvidia Frame Generation kısmı hocam. Ekran görüntüsü atmaya lüzum yok. Merak edin

FSR 3 ve DLSS 3 gecikme yapıyor. Yani ne kadar teknolojik olsa bile içinde gecikme önleyici teknolojiler de var. Yani bazı oyunlarda reflex çalışmayabiliyor mesela. Anti-lag da öyle. O da kafasına göre çalışıyor bazen çalışmıyor. Hatta bazen oyunda garip bir his bile yapıyor.

Intel ise çıkaracağı FG ile gecikme derdi olmayacak demiş ama bir yapaylık olabilirmiş görüntüde. Yani XeSS'nin görüntü kalitesi böyleyse onun da bir çaresine bakarlar herhalde. Kullanıcılara çalışmayan ya da hatalı çalışan teknoloji vermezler.

Ha gençler Game Passte çalışır mı bunlar? Ben FH5de deneceğim bu gece indirip.

0.6.0 versiyonuyla CyberFSR ve D3D12 Proxy kullanmayı deneyin hocam.

Nvidia Frame Generation kısmı hocam. Ekran görüntüsü atmaya lüzum yok. Merak edin
Hocam tamam baktım şimdi kare oluşturma çalışıyor ve görüntü bozulmaları yok oldu titreme sorunu da kalktı. Fakat fps anlamında bir fark olmadı.

Hocam cmd'ye baktigimda kodlarin arasinda sizin adiniz vardi. Ayrica ekonomi cok iyi yazan bir kod yaziyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…