FSR 3 modları çoğalıyor!

Ayrı ayrı açmamız lazım. 10-15 FPS düşük alırım ama native oynarım en azından. Sadece FG açarak.

XeSS yapay zeka kullanıyor yüksek ihtimalle. Bu demek olmuyor ki sadece Intel kartlarda çalışacak. Eeee bizde de çalışıyor. Buradaki sorun AMD'nin neden böyle yaptığı. DLSS'de öyledir Allah bilir. Yapay zekaya bağlı ama coğu ekan kartında çalışabiliyorken satış yüzü olmuştur.
Hocam öyle ya da böyle dlss te fsr de xess te her anlamda mükemmel olmak zorunda. Yani nasıl ne zaman yaparlar orası muamma ama bu iş böyle gitmez. Ya saf performansı hayvan gibi çıkartacaklar her sene ya da bu yazılımları adam gibi çözecekler.
 
Açıyorumda FPS'e etki etmiyor. Açık kapalı deniyorum aynı performans.
0.6.0 versiyonuyla CyberFSR ve D3D12 Proxy kullanmayı deneyin hocam.
Bu fg kısmını açmaktan kastınız nasıl hocam? Ekran görüntüsü atar mısınız? Hem sizin bu modu yapan kişi olduğunuz iddialarına kanıt sunarsınız jfdfhdgfh.
Nvidia Frame Generation kısmı hocam. Ekran görüntüsü atmaya lüzum yok. Merak edin :)
 
Hocam öyle ya da böyle DLSS'te FSR de XeSS'te her anlamda mükemmel olmak zorunda. Yani nasıl ne zaman yaparlar orası muamma ama bu iş böyle gitmez. Ya saf performansı hayvan gibi çıkartacaklar her sene ya da bu yazılımları adam gibi çözecekler.

FSR 3 ve DLSS 3 gecikme yapıyor. Yani ne kadar teknolojik olsa bile içinde gecikme önleyici teknolojiler de var. Yani bazı oyunlarda reflex çalışmayabiliyor mesela. Anti-lag da öyle. O da kafasına göre çalışıyor bazen çalışmıyor. Hatta bazen oyunda garip bir his bile yapıyor.

Intel ise çıkaracağı FG ile gecikme derdi olmayacak demiş ama bir yapaylık olabilirmiş görüntüde. Yani XeSS'nin görüntü kalitesi böyleyse onun da bir çaresine bakarlar herhalde. Kullanıcılara çalışmayan ya da hatalı çalışan teknoloji vermezler.
 
0.6.0 versiyonuyla CyberFSR ve D3D12 Proxy kullanmayı deneyin hocam.

Nvidia Frame Generation kısmı hocam. Ekran görüntüsü atmaya lüzum yok. Merak edin :)
Hocam tamam baktım şimdi kare oluşturma çalışıyor ve görüntü bozulmaları yok oldu titreme sorunu da kalktı. Fakat fps anlamında bir fark olmadı.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam cmd'ye baktigimda kodlarin arasinda sizin adiniz vardi. Ayrica ekonomi cok iyi yazan bir kod yaziyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı