FSR 3 modları çoğalıyor!

Internette okudugumuz her şeyi ciddiye almamaliyiz bence.

Kişilerin yazdığı. Ben onların dediğini söylüyorum sadece. Siz kötü hissediyorsunuz diye başkaları da hissedecek diye bir husus yok. Siz kötü hayvan gibi geçikme yaşıyorsanız başkaları da yaşıyor diye bir şey de yok.

Nasıl dayanıyorsunuz diye bir genelleme yapmaya da gerek yok.

Son düzenleme:
@gen2 ne iş ki DLSS 3 ile test ederken input lag diye bağıran adam şimdi bağırmıyor.

Hocam onlar başka şeyler. Yani burada sorun yok. Arkadaş kötü hissetmiş sadece. DLSS 3 kullanıp gecikme hissedenler yok mu? Var. O yüzden arkadaş gecikme hissetmiş kendisi hem de "hayvan" gibi. O yüzden gelişmesini ve oyunlara gelmesini bekleyecek. Aksi halde RTX 4000 serisi alsın.

Ben sadece genelleme yapmasına biraz takıldım o kadar. "Bende gecikme çok var, sizde de var mı?" dese daha iyi olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
@662040 hocam bir şey demek istemem ancak şu konuda yazan herkesten tek bir veya iki kişi fark ettiyse ve üstüne üstlük kullananları da küçümsemesi bence yapılmaması gereken bir şey. Hayvan gibi gecikme var değil mi? Biz fark etmedik hadi gecikmenin De ne olduğunu bilmeyelim biz ortaya ne varsa döktük buraya. Ne bileyim path tracing açınca 80 alsak bile gecikme var değişik bir his var dedik.

Onları okumamıştır. Biz kötü olan bir şey olunca söylüyoruz zaten. İnternette yazanlara aldanmamalıyız diyor ama bende hissetmiyorum. Ben internete değil kendime güvenip söylüyorum.

Arkadaş sorun yaşayabilir zaten sorun yok. Aksini iddia eden de yok. Genelleme yapması garip sadece o kadar.

Sonuçta input lag, ghosting, düşük ve yüksek FPS alanların bunu hissedecek ve bilecek kapasitesi vardır. Zaten onlarda iyiyise iyi kötüyse kötü diyor.

O yüzden uzatmaya gerek yok.

Görüntü kalitesini kötü olduğu halde iyi, iyi olduğu halde kötü demedik.

Korkunc input lag olusturuyor nasil dayaniyorsunuz buna beyler? Konsolda oynar gibi igrenc.
Kişiden kişiye değişiyor hassasiyet. "Konsolda oynar gibi, iğrenç" diyorsun ama konsolda bunca insan mutlu mesut oynuyor değil mi? Öyle düşün.

Şahsen denediğim tek oyundan aldığım izlenim şu, gecikme kesinlikle hissediliyor ama benim için kullanmamaya itecek kadar değil. Ama atıyorum COD gibi oyun oynayanlar bunu kullanamaz gibi geliyor.

Eğer Anti-Lag+ gelebilirse AMD kullanıcıları için durum daha iyi olabilir ama onun dışında elde olan bu.

Ondan diyorum zaten internette okudugumuz her şeyi ciddiye almaya gerek yok diye. Goz var izan var, kendimiz test eder gercegi buluruz.

O zaman size demiyoruz asla yanlış anlamayın. Kendi modu kurmayı beceremeyip sonra oyundan açınca bu teknolojiyi "eee hani çalışıyordu bu çöp bu" diyenleri ne yapacağız?

Örnek veriyorum; belki siz yanlış veya hatalı test yaptınız ya da bir yanlışlık oldu. Örnek veriyorum sadece. Geldiniz buraya şimdi bunu dediniz. Sonra bir daha test yapınca baktınız daha akıcı veya daha güzel geliyor. Peki, göz var izan var diyen biri şimdi ne der?

O yüzden hem internette hem kişilerin yaptığı hatalardan dolayı da bunlar olabilir. Bunu demek istiyorum.
FSR 3 ilk çıktığı zaman berbat ötesiydi 60 FPS alıyorken 150 FPS alıyorsun ama 60 FPS hissi oluyor ve üstüne bir de aşırı gecikme oluyordu. O zamanlar test edenler veya videosunu çekenler zaten kötü dediler. Şimdi ise genel anlamda bir iyi yorum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…