FSR 3 modları çoğalıyor!

Sen profesyonal bir e-spor geçmişi olan birisi olduğun için hissediyorsun zaten, bunu deneyimli bir müzisyenin hatalı bir notayı çok daha kolay anlaması ve bundan normal bir insandan daha rahatsız olması olarak düşünebilirsin.

Normal bir insan hala o müzikten keyif almaya devam edebilir ama.
Kim dogruyu soyluyor ona bakarim tabi ben.

Bizde olmayan bir şeyi nasıl dayanalım?

Hangi oyunda test ettin ve FPS kaçtan kaça çıktı.

Ben denedim ama bende de olmadı.

Eline sağlık. Bu sefer akıcılık belli oluyor. Peki hissiyat nasıl. O verdiği FPS değerini hissettiriyor mu?
Şimdi ya mod un daha tam verimli olmaması ya da genel olarak bunu yazılımla ile yaptığı için akıcılık ve pürüzsüz bir oynanış da sorunlar olabiliyor.
NFS unbounda 90 FPS de bile akıcı değildi ancak witcher 3 de akıcı olduğunu hissettim ve fps de güzel etki sağladı. Ancak,
laptop ekranım 120 Hz ve bilerek ayarları düşürdüm ki 120 FPS alıp 120hz de nasıl bir akıcılık olacak. Ancak 120 FPS verdiği anlarda bile genel olarak 60 FPS akıcılığı veriyor.
Kısaca witcher 3 de akıcı bir oyun deneyimledim ama bu akıcılık 120 FPS de alsan 144 FPS de alsan 60 FPS gibi bir akıcılık veriyor.

Kim dogruyu soyluyor ona bakarim tabii ben.

O zaman kendi deneyiminize göre kendinizi doğru söylüyor olarak kabul edebilirsiniz hocam.

DLSS ve FSR teknolojileri FPS oyunlarında zaten genel olarak tavsiye edilmiyor. Siz ise e-spor geçmişiniz olduğu için her şeyi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

Yanlış anlamayın ben burada size karşı bir tavırım yok. Sadece genelleme yapmanıza biraz şaşırdım o kadar. Yoksa Hikayeli oyunlar oynayan insanlar için bu açık kaynak kodlu bir teknoloji olduğu için her kesim fayda sağlayabiliyor.

En azından işe yararsa ekran kartınız bir nebze rahat almış olur.

Şimdi ya mod un daha tam verimli olmaması ya da genel olarak bunu yazılımla ile yaptığı için akıcılık ve pürüzsüz bir oynanış da sorunlar olabiliyor.
NFS unbounda 90 FPS de bile akıcı değildi ancak witcher 3 de akıcı olduğunu hissettim ve fps de güzel etki sağladı. Ancak,
laptop ekranım 120 Hz ve bilerek ayarları düşürdüm ki 120 FPS alıp 120hz de nasıl bir akıcılık olacak. Ancak 120 FPS verdiği anlarda bile genel olarak 60 FPS akıcılığı veriyor.
Kısaca witcher 3 de akıcı bir oyun deneyimledim ama bu akıcılık 120 FPS de alsan 144 FPS de alsan 60 FPS gibi bir akıcılık veriyor.
Bu arada rtx açtığımda oyunda inanılmaz bir gecikme de oldu. Ortalama 1 saniye civarı gecikme vardı ancak rtx kapattığım da gecikmede bitti.

NFS Unbound'a 90 FPS de bile akıcı değildi ancak Witcher 3 de akıcı olduğunu hissettim ve FPS de güzel etki sağladı. Ancak,
Laptop ekranım 120 Hz ve bilerek ayarları düşürdüm ki 120 FPS alıp 120Hz de nasıl bir akıcılık olacak. Ancak 120 FPS verdiği anlarda bile genel olarak 60 FPS akıcılığı veriyor.
Kısaca Witcher 3 de akıcı bir oyun deneyimledim ama bu akıcılık 120 FPS de alsan 144 FPS de alsan 60 FPS gibi bir akıcılık veriyor.

Hocam RTSS programını indirip bir FPS limiti koyun bakalım nasıl olacak. Belki az çok işinize yarayabilir.

Bu arada RTX açtığımda oyunda inanılmaz bir gecikme de oldu. Ortalama 1 saniye civarı gecikme vardı ancak RTX kapattım da gecikmede bitti

Mod yapımcısı bunu dile getirdi ama daha çözülmemiş belli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı