Ben ciddi bir gecikme fark ettim dile getirdim Cyberpunk zevkini ciddi oranda baltaliyor. Yani bu kadar gecikmeyle oyun oynayabilsem zaten bilgisayarla neden ugrasayim alirim bir konsol oynarim oyunumu bilgisayar hamallik olurdu resmen.
Ben ciddi bir gecikme fark ettim dile getirdim Cyberpunk zevkini ciddi oranda baltaliyor. Yani bu kadar gecikmeyle oyun oynayabilsem zaten bilgisayarla neden ugrasayim alirim bir konsol oynarim oyunumu bilgisayar hamallik olurdu resmen.
Açıkcası daha iki oyun da denedim ve gecikme hissetmedim. Eğer varsa bile muhtemelen milisaniye dolaylarında bir gecikme var. Ancak Rtx açınca gecikme 1 1.5 saniyeleri buluyor. Daha önce c2077 deneyimleyen rtx kapalı şekilde deneyimlemişti ve gecikme hissetmemişti. Gerçi Rtx de eninde sonunda açılacak bir özellik. Muhtemelen resmi sürümde gecikme vs kalmaz.