FSR 3 modları çoğalıyor!

Cyberpunk'a ReShade veya herhangi bir mod kurarsam, herhangi bir sıkıntı olur mu acaba?

Bazı oyunlarda Cyper olmadan işe yarıyor. Alan Wake 2 oyununda denedim mesela tepki yok.

İkisini atınca ise dxgi.dll oyunu bozabiliyor hocam. Onu silince açılıyor yani oyun. Farklı tepki verebiliyor herhalde. Alan Wake 2'de tüm yolları denedim tık yok. Öyle dosyalar karmaşası ile değil tek tek sildim sonra yenisini atarak.

Hocam Ready or Not da denedim gerçektende harika çalışıyor sıkıntısız şekilde oldu.
Başka hangi oyunlarda deneyebilirim acaba? DY2 de çalışır mı acaba başka oyunlarda da denemek istiyorum.

Bazı kullanıcılarda çalışmayabiliyor. Bizde ondan konuşuyorduk.

Bu tabloda gösteriyor hocam. Bazıları yanlış veya tam güncellenmemiş olabilir.

Cyberpunk'a ReShade veya herhangi bir mod kurarsam, herhangi bir sıkıntı olur mu acaba?

Sorun yaratmaz herhalde.

Hocam mesela bu listede Ready or Not yok ama dosyaları attım çalıştı.
Listede olmayan oyunları da denemek lazım.

Eğer FPS sabitlediysen (ve sabitlediğin değerden aşağı düşmüyorsa) böyle durması lazım

He yok sabitlemediysen veya altına düşüyorsa da en kötü böyle gözükmesi lazım

Daha fazlası problem.

Ayrıca da yine diyorum Frametime == Gecikme değil. Sırf buraya bakıp gecikme var mı yok mu anlayamazsın.

Technopat'ta en fazla mesaj atılan konu olmaya yavaş yavaş gidiyoruz galiba

Yok be. Belirli bir süre sonra durar. Ben mesaj atılıyor diye cevap veriyorum. Belirli bir zamandan sonra uzun yıllar mesaj atılmaz buraya.

Bu arada onu nereden açabiliyoruz bir bilginiz var mı?

MSI ayarlarına baktım yok. Sistemin gecikmesini gösteren grafik veya değer.

Yüksek ihtimalle sorun var hocam. Frametime olsa bu kadar yüksek değeler vermez. 10 FPS falan alman lazım bunu vermesi için. Belki daha düşük.

Son düzenleme:
Bu arada onu nereden açabiliyoruz bir bilginiz var mı?

MSI ayarlarına baktım yok. Sistemin gecikmesini gösteren grafik veya değer.
AMD son güncellemelerden birinde overlaye ekledi diye hatırlıyorum, Nvidia'da da vardı bir şey ama onu hatırlıyamadım. RTSS'de yok diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…