FSR 3 modları çoğalıyor!

2K Ultra FSR 3 fg kapalı.

2K Ultra FSR 3 kalite fg açık.

AMD nasıl bir kralsın. Tek sorun UI sorunu görüntüde bozulma göremedim.

Part 1 ile neredeyse aynı grafiklere sahipler. Tek sorun onun biraz daha büyük ve yarı açık olması.

Bir 6800 XT isterse şaşırmam. Fazlası saçmalık olur çünkü. Bildiğin bozuk oyunu verirler elimize.

PS4 nesline çıkmış bir oyun PC tarafına geldiğinde RX 6800 XT istemesi daha bir saçmalık normalde part 1 için önerilen 1660 olması lazım iken PC'ye bozuk çıktı çok daha iyi kartlar rahat oynatamıyordu, part 2 içinde Max RX6600 olmasını bekliyorum tabii çıktığı yıla göre değişir 2024'te gelirse Remastered adı altında yine tam optimize olmamış bir oyun çıkaracaklardır diye düşünüyorum,

Horizon forbiden West RX6800 önerilende isteyebilir ama.

Sony 2022'ye kadar PC'ye getirdiği oyunlarda sorun yoktu ne olduysa 2023'te PC tarafına gelen Oyunlar'da oldu anlam veremedim.

Normalde daha düşük istemesi lazım dediğin gibi. Hatta şu an yeniden test yapsanlar sistem gereksinimlerini daha düşürebilirler. Ne kadar güncelleme gelse bile bu hali bile tam oturmuş değil bence.

Part 2 PC'ye biraz daha 'cilalanıp' çıkarsa o zaman biraz daha fazla isteyebilir. Adamakıllı optimize yaparlarsa o zaman 6700 XT veya 6800 isteyebilir.

Part 1 High ayarlarda 60 FPS 6600 XT istiyor.
6650XT Yüksek ayarlarda mesela 60-70-80 FPS veriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…