FSR 3 modları çoğalıyor!

Ekran görüntüsü 2023-12-27 162336.png

0.7.3'ü Google Drive'a yükledim. Pek bir yenilik içermiyor, küçük hata düzeltmeleri. 0.8.0'ı bekleyebilirsiniz eğer sizin için 0.7.2'de bir sıkıntı yoksa. Ya da uğraşırım derseniz deneyin tabi :)

Eki Görüntüle 2066189
0.7.3'ü Google Drive'a yükledim. Pek bir yenilik içermiyor, küçük hata düzeltmeleri. 0.8.0'ı bekleyebilirsiniz eğer sizin için 0.7.2'de bir sıkıntı yoksa. Ya da uğraşırım derseniz deneyin tabii :)

Alan Wake 2 RX6700 bir türlü sorunsuz çalıştıramadım henüz, 0.8'de umarım çalıştırabilirim.

Star war Jedi survivor denedim değişen bir şey olmadı, hatta Ekran'da renkler çıkmaya başladı en sorunsuz çalıştığı oyun miles moreles oldu, denemeye devam ediyorum bakalım hata verecek mi oyunda ilerleyen Zaman'da miles moreles.

Alan Wake 2 RX6700 bir türlü sorunsuz çalıştıramadım henüz, 0.8'de umarım çalıştırabilirim.

Star war Jedi survivor denedim değişen bir şey olmadı, hatta Ekran'da renkler çıkmaya başladı en sorunsuz çalıştığı oyun miles moreles oldu, denemeye devam ediyorum bakalım hata verecek mi oyunda ilerleyen Zaman'da miles moreles.

Tam olarak böyle mi?

jddx.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı