FSR 3 modları çoğalıyor!

Dosyaları direk Spider-Man'in kurulu olduğu yere mi atacağım hocam?

Evet. Direkt oyunu açtığın yere atacaksın. Eğer DLSS seçeneği açıldıysa onu kaliteye al. Açılmadı ise FSR 2'yi kaliteye al. FPS değeleri açıksa zaten olup olmadığını anlarsın.

Evet. Direkt oyunu açtığın yere atacaksın. Eğer DLSS seçeneği açıldıysa onu kaliteye al. Açılmadı ise FSR 2'yi kaliteye al. FPS değeleri açıksa zaten olup olmadığını anlarsın.

Tamamdır hocam deneyip geliyorum. Bu arada FSR 3.0'ın içinde değil mi fg
Onu açmam için ne yapmam lazım oyunda?

Tamamdır hocam deneyip geliyorum. Bu arada FSR 3.0'ın içinde değil mi fg
Onu açmam için ne yapmam lazım oyunda?

Yani ya böyle olunca FG çalışacak. (DLSS kısmı açılıyorsa en altta olan resim gibi olacak.)

Ya da böyle olunca. (Frame Generation seçeneğini açmana gerek kalmayabilir. Sadece altında olan 2 şey böyle olsun yeter.)

Hocam oyun çöküyor. Bunun sebebi grafik kartım güncel değil ondan galiba
Eski olmasının sebebi de ekran kartıma en uygun sürüm olduğu için eski sürücü kullanıyorum...

Gençler ben birşey yaptım...
2K DLDSR Herşey Ultra + DLSS ve FG kapalı2K DLDSR Herşey Ultra + DLSS Performans ve FG Kapalı
2K DLDSR Herşey Ultra + DLSS Performans ve FG Açık.. <3

NOT: FSR3 FG çalışsada UI'yide FGliyor ve baya sinir bozucu oluyor (bu şekilde oynamak için sabır taşı olmanız lazım) ama olsun! 90FPS 2K ve Herşey Ultrada RDR2 bile gördü gözlerim... PureDark'ın modu çalıştı basbaya.

Son düzenleme:

Bunun için farklı bir mod mu kullandın? Açıklarsan güzel olur. Bizler faydalanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…