Dosyaları direk Spider-Man'in kurulu olduğu yere mi atacağım hocam?
Evet. Direkt oyunu açtığın yere atacaksın. Eğer DLSS seçeneği açıldıysa onu kaliteye al. Açılmadı ise FSR 2'yi kaliteye al. FPS değeleri açıksa zaten olup olmadığını anlarsın.
Dosyaları direk Spider-Man'in kurulu olduğu yere mi atacağım hocam?
Evet. Direkt oyunu açtığın yere atacaksın. Eğer DLSS seçeneği açıldıysa onu kaliteye al. Açılmadı ise FSR 2'yi kaliteye al. FPS değeleri açıksa zaten olup olmadığını anlarsın.
Tamamdır hocam deneyip geliyorum. Bu arada FSR 3.0'ın içinde değil mi fg
Onu açmam için ne yapmam lazım oyunda?
Yani ya böyle olunca fg çalışacak. (DLSS kısmı açılıyorsa en altta olan resim gibi olacak.)
Eki Görüntüle 2067130
Ya da böyle olunca. (frame generation seçeneğini açmana gerek kalmayabilir. Sadece altında olan 2 şey böyle olsun yeter.)
Eki Görüntüle 2067132
Cyberpunk'a 0.72'yi direkt kurdum başka bir şey yüklemedim başka şey gerekiyor mu?
Gençler ben bir şey yaptım...
2K DLDSR Her şey Ultra + DLSS ve FG kapalıEki Görüntüle 20673562K DLDSR Her şey Ultra + DLSS Performans ve FG Kapalı
Eki Görüntüle 20673582K DLDSR Her şey Ultra + DLSS Performans ve FG Açık. <3
Eki Görüntüle 2067360
NOT: FSR3 FG çalışsada UI'yide FGliyor ve bayağı sinir bozucu oluyor ama olsun! 90FPS 2K ve Her şey Ultrada RDR2 bile gördü gözlerim... PureDark'ın modu çalıştı basbaya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.