Evet... Bu arada FSR3 algoritmasını atmadan kesinlikle çalışmıyor mod. Algoritmayı atıp PureDark'ın modunu açınca FPS arttı. Yani sonuç başarılı . Mod kusurlu da olsa çalışıyor.
Evet... Bu arada FSR3 algoritmasını atmadan kesinlikle çalışmıyor mod. Algoritmayı atıp PureDark'ın modunu açınca FPS arttı. Yani sonuç başarılı . Mod kusurlu da olsa çalışıyor.
LukeFZ yok. Nukem ve PureDark'ı atıyorum. Nukem kesinlikle DLSSTweaks olmak zorunda yoksa asla çalışmaz. Birazcık DLSSTweaks override ayarlayınca mod kusursuz çalıştı.
LukeFZ yok. Nukem ve PureDark'ı atıyorum. Nukem kesinlikle DLSSTweaks olmak zorunda yoksa asla çalışmaz. Birazcık DLSSTweaks override ayarlayınca mod kusursuz çalıştı.
Full ultra yerine HU'nun videosundaki gibi optimize etmeni tavsiye ederim, ben yanlızca lightning ve volumetric yüksek tuttum sevdiğim efektler olduğı için.
Bunun sebebi gecikme. FG açtığın zaman gecikme artıyor. Bunu önleyecek Relfex veya anti-lag uygulamaları var ama NVIDIA kartlarda FSR 3 ile Reflex açılmıyor diye biliyorum.
Hocam, 7.2 sürümünün içinde olan 210 isimli dosyayı atacaksın içine.
Evet bir kekleme var maalesf, cyberpunk da zorlama nvida reflex açıyorum ayar dosyasından ama onunda pek faydası olmadı, bu durum normal 40xx kartlarda açılan frame generation dada aynımı acaba