FSR 3 modları çoğalıyor!

Hocam teşekkür ederim de Drive dosyası teliflenmiş.

Laptop 3060'ı var yeni kullanabilirim ama nasıl olduğunu bilmiyorum oyunun kendisinde FSR 2 var şu an sadece.
Oyunda DLSS'de olması lazım?

Konuya en son yazdığım da 219 sayfa vardı şuan 279 sayfa olmuş
Bugün bir yerde okudum da fsr 2 destekleyen oyunlarda da AMD fg mod çalışıyormuş. Deneyen oldu mu acaba? Hangi oyunlar da çalışıyor?
LukeFz'nin modu işte o dediğin.

Arkadaşlar daha önce konuşulduysa kusra bakmayın ama FSR 3 modu ile TLOU sinematiklerde donuyor nasıl çözebilirim? Bir ayarlarla oynadığımda düzelmişti, sonra enayilik yapıp tekrar bozdum ayarlarla oynayarak.

Bende de aynı sorun var. Çözmünü bulabilirseniz haber edebilir misiniz?

Eki Görüntüle 2070163

Hocam muhtemelen Puredark modu yüzünden telif yiyor.

Eki Görüntüle 2070163

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videonun açıklama kısmında tüm dosyalar var hocam. "Red_Dead_Redemption_2_FSR_3_FG_Mod" Klasörü içinde gerekli olan tüm dosyalar var kurulumu önceki mesaja bakarak yapabilirsiniz. @Gladyx180

Son düzenleme:

Bu videoyu görmüştüm. Atayım atayım diyordum iyi yapmışsın hocam.

beyler şimdi gtx 1650 laptopum var cyberpunk hogwarts legacy ve alan wake i fsr 3 le oynamak istiyorum alan wake de ghosting oluyo, cyberpunk ta ve hogwarts legacy de mod nasıl çalışıyo ghosting oluyo mu bilen deneyen yazabilir mi

teşekkürler hcam

Buna neden 280 sayfa yazılmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…