FSR 3 modları çoğalıyor!

Kartınız zaten DLSS 3'ü destekliyor. O yüzden DLSS 3 destekli oyunlarda modlar ile uğraşmana gerek yok.
Resmi olarak oyunda olduğu ve DLSS'in görüntü kalitesi iyi olduğu için daha sağlıklı olur.

Atıyorum DLSS 3 olmayan oyun olursa onda bu modu kullanabilirsin. Tabii ki oyun ve mod bunu destekliyorsa kullanabilirsin.

Hocam AC Valhalla'da denedim FSR kalite modunda FPS arttı ama görüntü çamur gibi oldu normal mi bu ya da başka bir ayar mı seçmeliyim?

Hocam arttırmasına arttırır orada sorun yok. Mesela en düşük ayarlarda 40 FPS aldığın bir oyun varsa onu 70-80 yapabilir.

Kötü tarafı şu; Hem oyunun en düşük grafiğinde oynadığın hem de FSR 3 gecikme ve bulanıklık gibi sorunlar yaptığı için oynanış zevki olarak sizi ne kadar tatmin eder soru işareti. O yüzden öyle dedim.
Hee tamamdır hocam anladım şimdi. İzlediğim bir videoda görüntü açısından bir farklılık olmuyor denmişti. Sanırım bu yüksek grafiklerde pek kendini belli etmeyen bir durum.

Hee tamamdır hocam anladım şimdi. İzlediğim bir videoda görüntü açısından bir farklılık olmuyor denmişti. Sanırım bu yüksek grafiklerde pek kendini belli etmeyen bir durum.

Yüksek grafiklerde de kendini belli ediyor aslında. 1080p monitörü olan birisi biraz daha iyi görür kötü olan yerleri 2K veya 4K monitörü olan biri daha az görür hali ile.

Siz en düşük ayarlara alınca bir de bunu açınca daha da kötü görüntü gelebilir gözünüze.

Hocam forumdan baktım şimdi Ultra kalite seçeneği olduğu için FSR 1.0 yazmışlar. Ultra kalitede yine daha iyi FPS ve görüntü verdi ama kesinlikle kapalı kalması daha iyi.

FSR 1.0 sürümü olduğu için çözünürlük düşürmekten farkı olmaz. Yani ha çözünürlük düşürmüşsün ha onu açmışsın bir farkı olmaz.

FSR 2.0 veya FSR 3.0 olan oyunlar biraz daha iyi, gelişmiş hali olduğu için. DLSS 1'de öyleydi mesela.

FSR 1.0 olduğu için çözünürlük düşürmekten farkı olmaz. Yani ha çözünürlük düşürmüşsün ha onu açmışsın bir farkı olmaz.

FSR 2.0 veya FSR 3.0 olan oyunlar biraz daha iyi gelişmiş hali olduğu için. DLSS 1'de öyleydi mesela.

Anladım sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı