FSR 3 modları çoğalıyor!

Hocam AC Valhalla'da denedim FSR kalite modunda FPS arttı ama görüntü çamur gibi oldu normal mi bu ya da başka bir ayar mı seçmeliyim?

Hee tamamdır hocam anladım şimdi. İzlediğim bir videoda görüntü açısından bir farklılık olmuyor denmişti. Sanırım bu yüksek grafiklerde pek kendini belli etmeyen bir durum.

Hee tamamdır hocam anladım şimdi. İzlediğim bir videoda görüntü açısından bir farklılık olmuyor denmişti. Sanırım bu yüksek grafiklerde pek kendini belli etmeyen bir durum.

Yüksek grafiklerde de kendini belli ediyor aslında. 1080p monitörü olan birisi biraz daha iyi görür kötü olan yerleri 2K veya 4K monitörü olan biri daha az görür hali ile.

Siz en düşük ayarlara alınca bir de bunu açınca daha da kötü görüntü gelebilir gözünüze.

O oyun FSR 1.0 mı destekliyor?

Hocam forumdan baktım şimdi Ultra kalite seçeneği olduğu için FSR 1.0 yazmışlar. Ultra kalitede yine daha iyi FPS ve görüntü verdi ama kesinlikle kapalı kalması daha iyi.

Hocam forumdan baktım şimdi Ultra kalite seçeneği olduğu için FSR 1.0 yazmışlar. Ultra kalitede yine daha iyi FPS ve görüntü verdi ama kesinlikle kapalı kalması daha iyi.

FSR 1.0 sürümü olduğu için çözünürlük düşürmekten farkı olmaz. Yani ha çözünürlük düşürmüşsün ha onu açmışsın bir farkı olmaz.

FSR 2.0 veya FSR 3.0 olan oyunlar biraz daha iyi, gelişmiş hali olduğu için. DLSS 1'de öyleydi mesela.

Anladım sağ olun hocam.

Alan Wake 2 için 0.7.3 sürümünü kuruyorum fakat oyun çöküyor başka kurmam gereken bir şey mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…