FSR 3 modları çoğalıyor!

Modu mod ile çözmek herkesin harcı değildir yiğen.
İnsanlar ne yapsın hocam? Baktılar Cyberpunk 2077'deki sorunlar giderilecek gibi değil, kendileri bir şekilde çözüm bulmuşlar. Hatta RX 7000 serisi kartlarda Windows'u riske atarak Nukem'in modunu kurmayı bile denediler. Bu yöntem çalışmayan bir yöntem değil ama bazen oyun hata veriyormuş diye duydum. Ben denemedim denemek de istemem

@Geralt Victarious

Hocam bu oyuna girdiğimiz zaman bir Config oluşuyor ya, orada "native" seçeneği var hani. Hadi diğerleri işe yarıyor kalite bakımından ama "Native" neye göre işe yarıyor?

Koca dünyada 2 tane mod geliştiren var. Şaka gibi. İnsanlar her yolu deniyor hali ile.

Veya daha önce kullandıkları modlar ile bunu fark ediyorlar.

@Geralt Victarious

Hocam bu oyuna girdiğimiz zaman bir Config oluşuyor ya, orada "native" seçeneği var hani. Hadi diğerleri işe yarıyor kalite bakımından ama "Native" neye göre işe yarıyor?
"Native", "Native" yani. Oyunun doğal çözünürlüğünde oyunu işliyor. Herhangi bir yükseltme yapmıyor. Başka bir şey demek istediyseniz anlamadım.

"Native", "Native" yani. Oyunun doğal çözünürlüğünde oyunu işliyor. Herhangi bir yükseltme yapmıyor. Başka bir şey demek istediyseniz anlamadım.

Ya şimdi mod FSR ile ilgili ya Native'nin anlamını biliyoruz sonuçta mesela. Hani başka bir anlamı mı var acaba diye ondan. Benim kafama takılan hani acaba oyunda bir ayar mı açacağız. Düşündüğüm gibiymiş zaten. Tamamdır.

Son düzenleme:
Ya şimdi mod FSR ile ilgili ya Native'nin anlamını biliyoruz sonuçta mesela. Benim kafama takılan hani acaba oyunda bir ayar mı açacağız. Düşündüğüm gibiymiş zaten. Tamamdır.
Tamam hocam sakin sinirlenmeniz gerek yok Native'in anlamını bildiğinizi biliyorum. Alan Wake 2'de DLAA(Native) seçeneğini seçerek açıyorduk. Siz de çözmüzsünüz zaten herhangi bir olaya gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam hocam sakin sinirlenmeniz gerek yok Native'in anlamını bildiğinizi biliyorum. Alan Wake 2'de DLAA(Native) seçeneğini seçerek açıyorduk. Siz de çözmüzsünüz zaten herhangi bir olaya gerek yok.

Yav ben o anlamda demedim.
Yani sonuçta biliyoruz ama başka bir anlamı mı var acaba demek istedim.

Witcher 3 için hangi modu kullanmam daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…