FSR 3 modları çoğalıyor!

Şu Donanım Arşivi'nin videosundaki mod ile burada bahsi geçen ücretli modun farkı nedir?
Nukem'in modu sadece RTX ekran kartlarında çalışıyor, bu ücretli mod bütün kartlarda çalışıyor. Tabii bu mod daha fazla ekran kartında çalıştığı için sorunu daha fazla. RTX ekran kartınız varsa Nukem'in modunu kullanın.

Uğraşmaya değmez bence de, ileride çözülür mü zaman gösterecek. Bir de en son sürüm 0.7.5 hotfix değil mi, 0.7.4'ü öneriyorsunuz anlamadım. :)

Sürüm numarasını karıştırmışım. Üstte 212 yazıyor ya oradan anlarsın hocam zaten. :)

@yigitw

7.5 sürümü olacak hocam. Düzenledim yazımı.

Şu Donanım Arşivi'nin videosundaki mod ile burada bahsi geçen ücretli modun farkı nedir?

O mod NVIDIA kullanıcıları için. Diğer mod ise yanı LukeFz hem AMD hem NVIDIA kullanıcıları için.

Screenshot_2024-01-05-19-28-13-22_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg

LukeFZ, RDNA 3 kart almış. Kazandığı paraların hepsini tatilde yememiş anlaşılan. 😀

Gençler bende Spider-Man Remastered'ı 2 ya da 4 saat arası oynadıktan sonra oyun çöküyor. Last of Us'da da belli başlı sinematiklerde çökmekde. Bu sorunların çözüldüğü versiyon var mı?

Gençler bende Spider-Man Remastered'ı 2 ya da 4 saat arası oynadıktan sonra oyun çöküyor. Last of Us'da da belli başlı sinematiklerde çökmekde. Bu sorunların çözüldüğü versiyon var mı?

Siz yine en son sürümü deneyin. Genel bir sorun çözülmedi sanırım. Bende de çöküyor arada.
Bunun yüzünden her 15-20 dakikada bir kayıt alıyorum.

Siz yine en son sürümü deneyin. Genel bir sorun çözülmedi sanırım. Bende de çöküyor arada.
Bunun yüzünden her 15-20 dakikada bir kayıt alıyorum.

Anladım az önce en son sürümü denedim fakat onda da çöktü şu çökme sorununu düzeltseler her şey efsane olacak ama işte maalesef.

Last of Us'taki genel bir sorun. Spider-Man Remastered'da masaüstü çözünürlüğünüz ile oyun çözünürlüğünüz aynı olsun ve aspect ratio ayarı auto olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı