FSR 3 modları çoğalıyor!

Oldu cidden çok teşekkür ederim hocam

Düzenleme: DLSS Ray Reconstruction açıkken son sürümde (0.8) halen sorun oluyor FSR3 modunu kullanırken neyse sağlık olsun Frame Gen var en azından.

Son düzenleme:
Oldu cidden çok teşekkür ederim hocam

Düzenleme: DLSS Ray Reconstruction açıkken son sürümde (0.8) halen sorun oluyor FSR3 modunu kullanırken neyse sağlık olsun Frame Gen var en azından.

Bu sorunlar ileriki zamanda daha da azalacaktır. Bu şekilde kalmasını asla beklemiyorum. HUD ve ghosting sorunları oynanışa etki eden etmenler. Diğer sorunlar da öyle. O yüzden düzelmeyeceği yönünde şüphem yok.

Katılıyorum illaki düzelecektir sadece biraz daha zaman gerekli sonuçta modderların ellerinde şirketlerin ellerindeki gibi araçlar yok tak diye düzeltsinler.

LukeFz, bir sonraki güncellemede FSR 3'ü sadece "Upscale" teknolojisi ile kullanma özelliği getirecek.

Ayrıca, kesinlikle ayarı ve diğer teknolojiler (FSR ve XeSS) ile FG kullanma özelliği getirecek.

2. Olarak Starfield, Destroy All Humans 2, RDR 2 gibi oyunlarda eğer yapabilirse FSR 3 desteği getirecek.

Bu güncelleme bence en önemli güncellemelerden biri olacak.

Son düzenleme:

Starfield yapımcının getirmesini bekliyorum getirmediler henüz umarım tez zamanda gelir RX6700 ile deneyimleriz RDR2 merakla bekliyorum.

FSR 3 kalite, dengeli vb. onları mı getirecek?

FSR 3 kalite, dengeli vb. onları mı getirecek?

Şu an için, kalite seçeneğini açtığında FG açılıyor. Getireceğini güncelleme ile, sadece kalite, dengeli gibi ayarları seçebileceksiniz ve FG otomatik olarak açılmayacak.

Eğer XeSS ile FG açabilirsek çok iyi olacak.

Valla eğer yapabilirse FSR3 native AA getirsin en azından FSR 2 kadar bozmuyor görüntüyü.

Vallahi eğer yapabilirse FSR3 native AA getirsin en azından FSR 2 kadar bozmuyor görüntüyü.

Bende onu bekliyorum hocam. FSR 3 ile gelen NativeAA'yı daha kullanamadık. En azından güzel bir görüntü ile FG açabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…