FSR 3 modları çoğalıyor!

Hocam UI sorunu hâlâ devam ediyor mu?

Oyununa göre değişiyor. DLSS 3 destekli oyunlarda HUD sorunu çözülüyor ama FSR 2 destekli oyunlarda HUD sorunu kaynıyor halen daha.

AFMF'yi bekliyorum performans artışının aksine darboğazı düşürsün yeter.

Ben çalışmasını umuyorum AFMF'nin, çalışırsa mod falan uğraşmaya gerek yok. 1-2 gün kaldı sayılır göreceğiz bakalım.

Puredark modunda akıcılık ve ui sorunu yoktu ama ghosting sorunu yaşadım.

Bende denedim az önce. Evet yapıyor. Kırık versiyonu pek sağlıklı olmuyor anlaşılan. Önceki mod da aynı şekildeydi.

Adam bilerek mi yapıyor yoksa tam kırılmadı mı anlamadım.
Bugün anlattığınız yöntem kurulum şekli aynı sadece ek olarak bunu deneyin, .reg dosyasını da çalıştırın. Oyunun kendi grafik ayarlarında DLSS görünmüyorsa çıkardığınız dosyaları silip alternatif olanı deneyin.

Bu FSR 2'yi DLSS'e çeviren mod değil mi? Önceden crack RDR 2 kullanırken denemiştim bunu oluyordu.

Şimdi FSR gözüküyor ama DLSS yok hali ile. Denerim sonra.

Aslında 2 dosyalar da varmış bende önceden.

Dosyaları bilmiyorum bahsettiğim fix için gereken dosyalar arasında vardı. Oyunun inmesine çok az kaldı. Deneyimlerimi paylaşırım.

Dosyaları bilmiyorum bahsettiğim fix için gereken dosyalar arasında vardı. Oyunun inmesine çok az kaldı. Deneyimlerimi paylaşırım.

Bu arada NVIDIA kart varsa mod DLSS seçilmiş bir şekilde geliyor. Ben AMD kullandığım için oyun siyah ekranda kalmıştı. Sonra "End" tuşu ile FSR 3 Upscailing yapınca oyun ekranı geldi.

Async diye bir ayar var "End" kısmında o çökmelere sebep olabiliyor.

Bu arada. Bugün denediğim zaman RTSS programında FPS kısıtlı kalmış. O an aklıma gelmedi bende diyorum oyun neden bu kadar ağır ve hantal. Az önce tekrar baktım.

Evet akıcılık vardı. İlk sürümde kesinlikle yoktu ama. Bu benim ayarı unutmamdan dolayı bana akıcı değil gibi gelmiş. O kadar test edince unutuyoruz arada.

Puredark modunda akıcılık ve ui sorunu yoktu ama ghosting sorunu yaşadım.

Bende de akıcılık sorunu yokmuş ama yazdım yukarıda neden olduğunu.

Son düzenleme:
Dosya inmiyor bu arada. Virüslü dosyayı indirmeye devam et seçeneğini göremedim.
Edit: Kopya olarak kendi bulutuma çekip indirince göründü. Diğer türlü dosya sahibi hariç kimse indiremez uyarısı veriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…