Bugün anlattığınız yöntem kurulum şekli aynı sadece ek olarak bunu deneyin, .reg dosyasını da çalıştırın. Oyunun kendi grafik ayarlarında DLSS görünmüyorsa çıkardığınız dosyaları silip alternatif olanı deneyin.
Bugün anlattığınız yöntem kurulum şekli aynı sadece ek olarak bunu deneyin. Reg dosyasını da çalıştırın. Oyunun kendi grafik ayarlarında DLSS görünmüyorsa çıkardığınız dosyaları silip alternatif olanı deneyin.
Bu arada NVIDIA kart varsa mod DLSS seçilmiş bir şekilde geliyor. Ben AMD kullandığım için oyun siyah ekranda kalmıştı. Sonra "End" tuşu ile FSR 3 Upscailing yapınca oyun ekranı geldi.
Async diye bir ayar var "End" kısmında o çökmelere sebep olabiliyor.
Bu arada. Bugün denediğim zaman RTSS programında FPS kısıtlı kalmış. O an aklıma gelmedi bende diyorum oyun neden bu kadar ağır ve hantal. Az önce tekrar baktım.
Evet akıcılık vardı. İlk sürümde kesinlikle yoktu ama. Bu benim ayarı unutmamdan dolayı bana akıcı değil gibi gelmiş. O kadar test edince unutuyoruz arada.
Dosya inmiyor bu arada. Virüslü dosyayı indirmeye devam et seçeneğini göremedim.
Edit: Kopya olarak kendi bulutuma çekip indirince göründü. Diğer türlü dosya sahibi hariç kimse indiremez uyarısı veriyor.
Dosya inmiyor bu arada. Virüslü dosyayı indirmeye devam et seçeneğini göremedim.
Edit: Kopya olarak kendi bulutma çekip indirince göründü. Diğer türlü dosya sahibi hariç kimse indiremez uyarısı veriyor.