AFMF'yi bekliyorum performans artışının aksine darboğazı düşürsün yeter.24 Ocak veya 25 Ocak'ta gelir herhalde.
AFMF'yi bekliyorum performans artışının aksine darboğazı düşürsün yeter.24 Ocak veya 25 Ocak'ta gelir herhalde.
Hocam UI sorunu hâlâ devam ediyor mu?
AFMF'yi bekliyorum performans artışının aksine darboğazı düşürsün yeter.
Bugün anlattığınız yöntem kurulum şekli aynı sadece ek olarak bunu deneyin, .reg dosyasını da çalıştırın. Oyunun kendi grafik ayarlarında DLSS görünmüyorsa çıkardığınız dosyaları silip alternatif olanı deneyin.Bende denedim az önce. Evet yapıyor. Kırık versiyonu pek sağlıklı olmuyor anlaşılan. Önceki mod da aynı şekildeydi.
Adam bilerek mi yapıyor yoksa tam kırılmadı mı anlamadım.
Bugün anlattığınız yöntem kurulum şekli aynı sadece ek olarak bunu deneyin. Reg dosyasını da çalıştırın. Oyunun kendi grafik ayarlarında DLSS görünmüyorsa çıkardığınız dosyaları silip alternatif olanı deneyin.
Dosyaları bilmiyorum bahsettiğim fix için gereken dosyalar arasında vardı. Oyunun inmesine çok az kaldı. Deneyimlerimi paylaşırım.
Puredark modunda akıcılık ve ui sorunu yoktu ama ghosting sorunu yaşadım.
Dosya inmiyor bu arada. Virüslü dosyayı indirmeye devam et seçeneğini göremedim.
Edit: Kopya olarak kendi bulutma çekip indirince göründü. Diğer türlü dosya sahibi hariç kimse indiremez uyarısı veriyor.
Ghosting sorunu oluyor. Bir de ekranın sol üst kısmı pikselleşip duruyor.Şuradan deneyin.
![]()
PureDark Red Dead Redemption 2 Upscaler-FSR3Build02-Hotfix1-Cracked.rar
Görüntüle ve Yandex Disk'ten indirdisk.yandex.com.tr
İndi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.