FSR 3 modları çoğalıyor!

@Tsuuq lukefz de çok iyi yapıyor sadece arayüz titremesi var.

Bilmiyorum hocam bu flud Motion frames kötü olursa lukefz de alabilirim daha fazla oyun var diye düzeltirse arayüz titremesini çok güzel olur onu alırım ama daha hiçbir FSR 3 modunu denemedim ne crack ne satın alarak.

Aynen hocam, çok göze batmıyor onun dışında herşey mükemmel.

AMD için artık sadece tek dosyayı mı atmamız gerek ?

Cyberpunk 2077 modu yakın zamanda gelir umarım 3050 ile ıkınarak oynuyorum oyunu.

3070 var hocam RT Ultra açarsam 1080p de 40 FPS'lere düşüyor. Yeterli bir değer ancak pek hoş değil.

3070 var hocam RT Ultra açarsam 1080p de 40 FPS'lere düşüyor. Yeterli bir değer ancak pek hoş değil.
Nukem'in Frame Gen modu ve FSR3 modunu birlikte denediniz mi? Frame Gen ve FSR3 moduyla 60+ fps alıyorum RTX 3060 (12 GB) ile.

Nukem'in Frame Gen modu ve FSR3 modunu birlikte denediniz mi? Frame Gen ve FSR3 moduyla 60+ FPS alıyorum RTX 3060 (12 GB) ile.Eki Görüntüle 2093715

Millet modu mod üstüne katarak oynuyor bize anca 1 seçenek düşüyor.

RDR 2'de ReShade ile beraber kullanabilirsiniz bu arada. Yani hazı ayarları değil de kendiniz yapabilirsiniz efekleri yükledikten sonra.

Son düzenleme:
Mod bende de çok iyi çalışıyor şu an. Reshade modlamadan çok iyi anlıyorsanız bazı deneme yanılma metodlarıyla diğer reshade modlarını da çalıştırabilirsiniz. Saatlerinizi alır. Hem Puredark hem de indirdiğiniz reshade modunun neyi hangi değerlerde değiştirdiğini anlamanız gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…