FSR 3 SDK (Yazılım geliştirme kiti) Sonunda yayınlandı!

RDR2'ye gelsinde artık 4K akıcı bir şekilde tekrardan oynayalım hikayeyi

FSR 3 aslında Frame Generation demek. Tabii upscale konusunda iyileştirmeler vardır ama direkt FSR 2 üzerinden açıldığı için nasıl bir tepki veriyor bilmiyorum.

İleride ayrı ayrı acabileceğimiz modlar çıkar.

FG + NativeAA ile oyun bayağı bir güzel gözükeceğini düşünüyorum.

Hocam o konuya girince yorumlar kısmında bulunuyor. Farklı bir konunun Reddit sayfasını vermişler orada.

Sonra buradan indirebilirsin.

Tabii hocam. Yüksek FPS aldıktan sonra sana kalmış gerisi.

RDR2 demişken aklıma takıldı FSR 3 modu geldiğinde Online girmek sıkıntı çıkarır mı acaba çünkü direkt dosyayı değiştiriyoruz

Bu Fsr 3 modları tam sürümde bedava olup oyun dosyasının içine at ve çalıştır şeklinde sıkıntı çıkarmadan çalışırsa mükemmel olur herhalde tam sürümde halledilir.

RDR2 demişken aklıma takıldı FSR 3 modu geldiğinde Online girmek sıkıntı çıkarır mı acaba çünkü direkt dosyayı değiştiriyoruz

Hiç belli olmaz hocam. RDR 2 Online oynamadığım için pek bilmiyorum. Risk vardır ama her zaman.

Bu FSR 3 modları tam sürümde bedava olup oyun dosyasının içine at ve çalıştır şeklinde sıkıntı çıkarmadan çalışırsa mükemmel olur herhalde tam sürümde halledilir.

DLSS 3 modu gibi açıp kapatsak güzel olur. Şimdi böyle yapım sürecinde olduğu için sorunlar çıkabiliyor hocam.

FSR 2 üzerinden açmak kötü oluyor. Çünkü NVIDIA'nın DLAA teknolojisi gibi olan NativeAA kısmını açamıyorsun. Açsan oyun daha net ve güzel gözükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…