FSR 3 SDK (Yazılım geliştirme kiti) Sonunda yayınlandı!

DLSS + FSR 3 Fg.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ücretli olmasına hâlâ şaşkınım. Zaten 1 haftaya kalmaz ücretsiz versiyonları gelir. Nedir bu para sevdası?

Rockstar ve Sony'nin para aşkı için GTA 6'yı PC'ye 1 sene geç çıkarması senin için problem değil de kendi çapında ufak çakallıklar yapmaya çalışan gariban modcular mı para sevdalısı oluyor?

Son düzenleme:
Evet. Tam emin olmak için foruma sorayım dedim.

Hocam, FSR2'nin kalite seçeneğini başarılı buluyordum. FSR3'te de öyle olacaktır diye düşünüyorum. Ben daha çok ultra performans ayarlarında nasıl sonuçlar elde edileceğine bakıyorum. FSR2 ile FSR3 arasında ultra performans ve performans seçeneklerinde pek bir fark göremedim.

Hocam bu dediğiniz seçenekler zaten en düşük çözünürlüklü işleme kalitesi. NVIDIA tarafında da bunları açsan yine bozulma olur.

Yoksa herkes Ultra performans oynardı 3 kat daha fazla FPS alırdı 2 kat alması gerekirken.

@Hadixcanim ghostingi fark ettim ancak ilk nativede de onu fark ettim. Ayrıca FSR 3 kısmı daha net ve detaylar daha belli.

Elite Dangerous Odyssey'e nasıl eklerim yapmayı bilen var ise yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…