Az önce attığınız videoda FSR3 görüntüyü bayağı güzelleştiriyordu hocam çimler tuğlalar falan daha güzel ve net gözüküyordu.
Evet. Tam emin olmak için foruma sorayım dedim.
Az önce attığınız videoda FSR3 görüntüyü bayağı güzelleştiriyordu hocam çimler tuğlalar falan daha güzel ve net gözüküyordu.
Farklı sürüm kurarak çözdüm.Hocam modu nasıl çalıştırdınız?
Ücretli olmasına hâlâ şaşkınım. Zaten 1 haftaya kalmaz ücretsiz versiyonları gelir. Nedir bu para sevdası?
Evet. Tam emin olmak için foruma sorayım dedim.
Hocam, FSR2'nin kalite seçeneğini başarılı buluyordum. FSR3'te de öyle olacaktır diye düşünüyorum. Ben daha çok Ultra performans ayarlarında nasıl sonuçlar elde edileceğine bakıyorum. FSR2 ile FSR3 arasında Ultra performans ve performans seçeneklerinde pek bir fark göremedim.
Hocam, videoya atıfta bulunuyorsanız, video sabit dururken farkı gösteriyor ve bir fark yok. Kelebek uçuyor ve her ikisinde de 3 piksel ve ghosting sorunu var. Aralarındaki farkı göremiyorum.@Hadixcanim kalite ayarı mükemmel olmuş. FSR 2, yanında çok kötü duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.