FSR 3 yazılım desteği

kobradolma

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçe kısıtlı olduğundan 2.el RTX 3090 almayı düşünüyorum 4K için zira 4070 Ti Super çok pahalı. 3090 ilerleyen zamanlarda 4 k da oyun açamamaya başlayacağı için FSR 3 Frame Gen. İle FPS'i yükseltmeyi
Düşünüyorum. Sorum şu
1- FSR 4 çıktıktan sonra 3 geliştirilmeye devam eder mi?
2- kas gücü anlamında 4070 Ti Super 3090'ın % kaç önünde?

Arkadaşlar bütçe kısıtlı olduğundan 2.el RTX 3090 almayı düşünüyorum 4K için zira 4070 Ti Super çok pahalı. 3090 ilerleyen zamanlarda 4 k da oyun açamamaya başlayacağı için FSR 3 Frame Gen. İle FPS'i yükseltmeyi.
Düşünüyorum. Sorum şu.
1- FSR 4 çıktıktan sonra 3 geliştirilmeye devam eder mi?
2- kas gücü anlamında 4070 Ti Super 3090'ın % kaç önünde?

1. FSR4 çıktıktan sonra mantıken FSR3 gelişmez gelişedebilir ama bizi ilgilendirmez bildiniz gibi FSR4 sadece yeni çıkcak AMD ekran kartları için ama FSR4 oyunlar için ekstra güncelleme gelmeyecek Radeon Software üzerinden FSR3 FSR4'e değişecek günümüzde bazı programlar DLSS swapper ile oyunlarınızın FSR versiyonlarını değiştirebilirsiniz mesela oyun FSR2 destekliyor bu program ile FSR'ın en güncel sürümünü kullanabilirsiniz şahsen bu programlar sayesinde ben Arc 750 kullanıcısı olarak DLSS 4 (muhtemelen FSR4) XeSS 2 tarzında tüm yazılımları kullanabiliyorum ekstra işlemler ile kısacası
FSR 3 gelişmez bence sorun değil FSR4 rahatlıkla kullanabiliriz program ile.
2.Oyunlarda 4070 Ti Super, RTX 3090'ın %5-15 kadar önünde diyebiliriz. Ama iş render veya ağır VRAM kullanan uygulamalara gelince 3090 daha iyi sonuç verebilir.

1. FSR4 çıktıktan sonra mantıken FSR3 gelişmez gelişedebilir ama bizi ilgilendirmez bildiniz gibi FSR4 sadece yeni çıkcak AMD ekran kartları için ama FSR4 oyunlar için ekstra güncelleme gelmeyecek Radeon Software üzerinden FSR3 FSR4'e değişecek günümüzde bazı programlar DLSS swapper ile oyunlarınızın FSR versiyonlarını değiştirebilirsiniz mesela oyun FSR2 destekliyor bu program ile FSR'ın en güncel sürümünü kullanabilirsiniz şahsen bu programlar sayesinde ben Arc 750 kullanıcısı olarak DLSS 4 (muhtemelen FSR4) XeSS 2 tarzında tüm yazılımları kullanabiliyorum ekstra işlemler ile kısacası.
FSR 3 gelişmez bence sorun değil FSR4 rahatlıkla kullanabiliriz program ile.
2.oyunlarda 4070 Ti Super, RTX 3090'ın %5-15 kadar önünde diyebiliriz. Ama iş render veya ağır VRAM kullanan uygulamalara gelince 3090 daha iyi sonuç verebilir.

Hocam hangi programı kullanıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı