FSR 3 vs XeSS

Makaleler
1
Yer
Ordu / Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dying Light 2'de daha iyi performans alabilmek için alternatif arıyorum. İlk 50 saatimi Intel piyasaya yeni girdiği için XeSS çok iyi değildir deyip FSR2'den yana kullandım fakat son 10 saattir fark ettim ki XeSS hem görüntü hem performans olarak FSR2'den bariz bir şekilde daha iyi durumda.
Biraz araştırmam sonucu mod ile Dying Light 2'ye FSR3 eklenebiliyormuş. İkisi arasından hangisini önerirsiniz? Görüntüyü çamurlaştırmasın yeterli.

Eğer Frame Gen açılabiliyorsanız FSR 3
FSR ile FG aynı şeyler değiller.

Lossless Scaling kullanabilirsiniz FG için. NFS Unbound'da FSR 3 modunun FG'sini denemiştim de bana iyi gelmedi çünkü 120 FPS civarı alırken bu bana 60-70 fps civarını hissettiriyordu. Bu arada bende ARC A750 kullanıyorum.
La bu Lossless bir tek bende mi çalışmıyor? RTX 4060, RX 6600XT ve ARC A750 ekran kartlarında deneyim ettim. Ancak bende çok kötü çalışıyor. İnternetin neredeyse tümünü taradım.

FSR ile FG aynı şeyler değiller.

La bu Lossless bir tek bende mi çalışmıyor? RTX 4060, RX 6600XT ve ARC A750 ekran kartlarında deneyim ettim. Ancak bende çok kötü çalışıyor. İnternetin neredeyse tümünü taradım.
Valla sormayın hocam GTX 1650ti'li laptopda denedim, MX130'lu laptopda denedim, GTX 1660 Super'li pcde denedim açılmıyor bile, garip bir program. Kötü çalışıyor derken biraz açabilir misiniz FPS mi vermiyor görüntü çok mu yırtılıyor Input gecikmesi çok mu fazla gibi.

Valla sormayın hocam GTX 1650ti'li laptopda denedim, MX130'lu laptopda denedim, GTX 1660 Super'li pcde denedim açılmıyor bile, garip bir program. Kötü çalışıyor derken biraz açabilir misiniz FPS mi vermiyor görüntü çok mu yırtılıyor Input gecikmesi çok mu fazla gibi.
Hocam görüntüyü bozuyor, oyunu yavaşlatıyor, FPS'i düşüyor ve ekranda aşırı bir şekilde artifakt sorunu yaratıyor.

Vallahi sormayın hocam GTX 1650 Ti'li laptopta denedim, MX130'lu laptopta denedim, GTX 1660 Super'li PC'de denedim açılmıyor bile, garip bir program. Kötü çalışıyor derken biraz açabilir misiniz FPS mi vermiyor görüntü çok mu yırtılıyor Input gecikmesi çok mu fazla gibi.

1660S'te kullandım Cyberpunk'ta FPS 40'tan 120'ye çıkmıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı