Hangi oyunlar?
Spider-Man Remastered bu teknolojileri kıyaslamak için çok iyi bir oyun değil. DLSS bu oyuna eklendiğinden beri ghosting yapıyordu fakat özellikle FSR 3.1 güncellemesi sonrası bu oyundaki NVIDIA teknolojileri bozuldu. Oyunu yakın zamanda oynayan bazı insanlar NVIDIA Reflex veya DLSS veya Frame Gen açtığında ekranda yırtılma veya bozulma yaşıyor.Spider-Man Remastered mesela. FSR 3.1 kötü çalışırken XeSS ile DLSS arasında neredeyse fark yok.
Spider-Man Remastered bu teknolojileri kıyaslamak için çok iyi bir oyun değil. DLSS bu oyuna eklendiğinden beri ghosting yapıyordu fakat özellikle FSR 3.1 güncellemesi sonrası bu oyundaki NVIDIA teknolojileri bozuldu. Oyunu yakın zamanda oynayan bazı insanlar NVIDIA Reflex veya DLSS veya Frame Gen açtığında ekranda yırtılma veya bozulma yaşıyor.
@662040
XeSS'in görüntü kalitesi iyi olabilir ancak FSR 2 kadar bile FPS boostlamıyor. Olayı zaten FPS yükseltmesi. Sorunlara bakarsak Cyberpunk 2077'nin tamamını XeSS ile oynadım ancak yağmur efektleri havada donuyordu, sorun XeSS'de daha çok var, emin ol. FSR 3.1 ise gerek görüntü anlamında gerekse de FG ile zaten daha iyi bir teknoloji.
İyi de oyuna iyi entegre edilememesi teknolojinin kötü olduğuna delalet midir onu anlamadım? Bu saydığın büyük oyunlar mesela ben sana küçük bir örnek vereyim: Lords of the Fallen. Sıfır hata ile FG oynuyorsun.FSR 3.1'de Cyberpunk'da sorunlu çalışıyormuş öyle haberler var ona ne diyeceksiniz peki? FSR 3.1 iyi bir teknoloji ancak oyunlara entegre edilene kadar iyi bir teknoloji. The Last of Us Part 1'e ilk çıktığınca çalışmıyordu ya FG. Sonradan Fix yaması yapmak zorunda kaldılar. Bu sadece 1 tane örnek.
İyi de oyuna iyi entegre edilememesi teknolojinin kötü olduğuna delalet midir onu anlamadım? Bu saydığın büyük oyunlar mesela ben sana küçük bir örnek vereyim: Lords of the Fallen. Sıfır hata ile FG oynuyorsun.
Ben sorun yaşamadım demedim ki sana. Bir çok yerde Xess'in zaten daha iyi görüntü verdiğini belirttim. Mesajımdan nasıl bunu çıkardın anlamadım doğrusu. Xess'in entegre FG teknolojisi olmadığına göre tabii ki FSR daha iyi bir teknoloji. Ancak tartışmanın lüzumu yok elbette.Sen sorun yaşamıyorsun diye benim de sorun yaşamadığım anlamında gelmiyor.