FSR ve DLSS nedir?

MB oranı düşüyordan kasıt nedir? VRAM kullanımı ise bahsettiğin çözünürlüğün düşmesi doğrudan kullanımı etkiler, çözünürlük düşerse VRAM kullanımı artar.

Burası düşüyor FSR 2.0'ı açınca.

Desteklemiyorsa kullanamaz falan yazmışsınız. Vega8 ile FSR2 de kullandım FSR3 de. FSR'yi her türlü kullanırsın, kazandırdı FPS oranı değişir sadece.

Desteklemiyorsa kullanamaz falan yazmışsınız. Vega8 ile FSR2 de kullandım FSR3 de. FSR'yi her türlü kullanırsın, kazandırdı FPS oranı değişir sadece.
FSR, eğer onun için gereklj Vulkan ve DX özelliklerini destekliyorsa çalışabilir gayet. FSR 3 için belirli kartlar öneriliyor çünkü FPS'in fazla olması lazım. Yoksa oluşturulan karelerin bozunmaları çok belli oluyor, kare sayısı az olduğu için dolaylı yoldan input lag da artıyor.

Yanlış bilgi vermeliyim FSR 3.0 resmi olarak RX 590 bile destekliyor. FSR 3 oyunu olan oyunlarda RX 570 sahip olsanız bile kullanabiliyorsunuz. Buradaki olay sadece AMD bu ekran kartlarında minimum verim alabilirsiniz demek istiyor.

RX 5700XT kullanıyorum FG ve FSR 3.0 kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.

FSR 2 RX 6xxx serisi destekliyor diye bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…