Hocam peki neden öyle yapmış olurum ? Merak ettim yeni çıkan ekran kartları RX 7900XT nitro ekran kartını neden geçemiyor adamlar sağlam bir ekran kartı yapmış.Downgrade yapmış olursunuz.
9060, sayı olarak 7900'den büyük olsa da performans olarak daha düşük. Sırf FSR4 var diye ve daha yeni diye 9060XT'ye geçilmez, mantıklı değil.Hocam peki neden öyle yapmış olurum ? Merak ettim yeni çıkan ekran kartları RX 7900XT nitro ekran kartını neden geçemiyor adamlar sağlam bir ekran kartı yapmış.
Downgrade yapmış olursunuz.
O zaman RX 7900XT ile devam hocam9060, sayı olarak 7900'den büyük olsa da performans olarak daha düşük. Sırf FSR4 var diye ve daha yeni diye 9060XT'ye geçilmez, mantıklı değil.
O zaman RX 7900XT ile devam hocam dediğinize göreNeden geçsin ki? Sendeki zamanının top end ekran kartı. Yeni nesil giriş-orta seviye bir ekran kartından bahsediyorsun. Tabiki de bir nesil eski top end ekran kartı çok daha iyi performas verecektir.
Herhangi bir şey almanıza, değiştirmenize gerek yok. İllaki değiştireceğim diyorsanız RTX 5080 aşağısı iyi bir upgrade olmaz.O zaman RX 7900XT ile devam hocam
O zaman RX 7900XT ile devam hocam dediğinize göre
@Pentium D RX 9070 alsam peki hocam durumlar değişir mi ?
Tamam hocam dediklerinize katılıyorum ve RX 7900XT ekran kartımla keyifime bakıyorum o vakit.Herhangi bir şey almanıza, değiştirmenize gerek yok. İllaki değiştireceğim diyorsanız RTX 5080 aşağısı iyi bir upgrade olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.