TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 20 Mart 2018 #1 Telefonumun FTP özelliğini kullanarak Wi-Fi üzerinden telefondaki dosyalarıma bilgisayardan erişiyorum ancak görsellerde önizleme gözükmüyor bunu nasıl çözebilirim? Bu şekilde gözüküyor. Bu şekilde görünmesini istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2018
Telefonumun FTP özelliğini kullanarak Wi-Fi üzerinden telefondaki dosyalarıma bilgisayardan erişiyorum ancak görsellerde önizleme gözükmüyor bunu nasıl çözebilirim? Bu şekilde gözüküyor. Bu şekilde görünmesini istiyorum.
Çözüm TheYOLA 1 Eylül 2022 AirDrop uygulaması ile sorunumu çözdüm. AirDrop for Android Send and Receive Files, Media - Google Play'de Uygulamalar AirDrop Filmleri, videoları, şarkıları ve dosyaları hızlı bir şekilde paylaşın ve alın. play.google.com
AirDrop uygulaması ile sorunumu çözdüm. AirDrop for Android Send and Receive Files, Media - Google Play'de Uygulamalar AirDrop Filmleri, videoları, şarkıları ve dosyaları hızlı bir şekilde paylaşın ve alın. play.google.com
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 9 Nisan 2018 #2 Resimler görünmüyor. Ayrica FTP dosya yükleme, indirme ve düzenleme icindir. Thumbnail olarak görünecegini düsünmüyorum dosyalarinizin. Artı 0 Eksi
Resimler görünmüyor. Ayrica FTP dosya yükleme, indirme ve düzenleme icindir. Thumbnail olarak görünecegini düsünmüyorum dosyalarinizin.
KS KS TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 1 Eylül 2022 #3 AirDrop uygulaması ile sorunumu çözdüm. AirDrop for Android Send and Receive Files, Media - Google Play'de Uygulamalar AirDrop Filmleri, videoları, şarkıları ve dosyaları hızlı bir şekilde paylaşın ve alın. play.google.com Artı 0 Eksi Çözüm
AirDrop uygulaması ile sorunumu çözdüm. AirDrop for Android Send and Receive Files, Media - Google Play'de Uygulamalar AirDrop Filmleri, videoları, şarkıları ve dosyaları hızlı bir şekilde paylaşın ve alın. play.google.com