FTTH 1000 Mbit altyapı nedir?

xingnan

Hectopat
Merhaba,
Yaklaşık 1 hafta önce fiber altyapıya geçiş yaptık. Çoğu ISS'nın sitelerinde altyapı sorgusu yaptığım zaman fiber altyapı ile 100-200 Mbps hız alabileceğim gösteriyor. Hatta şu anda Netspeed'in fiber 200 Mbps paketini kullanıyorum. Fakat Kablonet'te sorgu yaptığım zaman "binanızda 1000 Mbps FTTH altyapısı bulunmaktadır" sonucu çıkıyor. Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. Duruma göre belki Kablonet'e geçiş yaparım.
Ayrıca Kablonet kullanan varsa memnun olup olmadıklarını sormak istiyorum.

Screenshot_6.png

Merhaba,
Yaklaşık 1 hafta önce fiber altyapıya geçiş yaptık. Çoğu ISS'nın sitelerinde altyapı sorgusu yaptığım zaman fiber altyapı ile 100-200 Mbps hız alabileceğim gösteriyor. Hatta şu anda Netspeed'in fiber 200 Mbps paketini kullanıyorum. Fakat Kablonet'te sorgu yaptığım zaman "binanızda 1000 Mbps FTTH altyapısı bulunmaktadır" sonucu çıkıyor. Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. Duruma göre belki Kablonet'e geçiş yaparım.
Ayrıca Kablonet kullanan varsa memnun olup olmadıklarını sormak istiyorum.

Eki Görüntüle 2376044

Türk Telekom fiber (FTTH) altyapınızın olduğunu belirtiyor.

Sitelerin gösterdiğine aldırma. Onlara göre ben 10 mbitten fazla alamıyordum zamanında. Üst kattaki alabiliyordu. Ya da yandaki komşu. Ama bak istedimi 100 Mbit bile verebiliyorlarmış ki 100 MBiT kullanıyorum şu an. Yeter ki istekleri olsun.

Kablonet'e geçince 1000 Mbit alabilecek miyim alamayacak mıyım? Bilgisi olan var mı?

Kablonet Türk Telekom (FTTH) fiber altyapısından 1000 Mbps veriyor. Alabilirsiniz ama Kablonet'in kendi fiber altyapısı yoksa geçmek ne kadar mantıklı bilemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı