1000 Mbps FTTH altyapı ne oluyor?

ZhiendTR

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Adresime bir süredir fiber bekliyordum evime gelip bağladılar ama fiberkablonet.com da 1000MBPS FTTH gösteriyor diğer sitelerde sadece 100Mbps yazıyor. Farkları neler?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-25 144047.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-25 144047.png
    169,3 KB · Görüntüleme: 119
Herkese iyi günler. Adresime bir süredir fiber bekliyordum evime gelip bağladılar ama fiberkablonet.com da 1000MBPS FTTH gösteriyor diğer sitelerde sadece 100Mbps yazıyor. Farkları neler?

Bazı firmalar 1000MBPS veremiyor sanırım. Türk Telekom'da görmedim. TurkNet'te gördüm oda kendi alt yapısı ise veriyorlar. Sanırım sana da Kablonet'ten ekipler gelip bağlamış ondan onlarda 1000 gözüküyor olabilir. Bence 1000'lik al.

Hocam Türk Telekom fiber FTTH altyapın olduğunu belirtiyor 1000 Mbps alabilirsin tabii her internet servis sağlayıcısı Türk Telekom fiber altyapısından 1000 Mbps vermiyor ona göre seçimini yap.

Hocam FTTH yine modem aracılığıyla sağlanan fiber intrentet altyapısı. Bunun hızı altyapı kalitesine göre değişir. Mesela sizin altyapınızdan daha kötü bir altyapıya sahip olan bir yer 100Mbps internet hızına sahipken, siz 1000MBPS internet hızına sahipsiniz. Aralarındaki tek fark FTTH altyapısında internet hızı diğerlerine nazaran yüksek olduğu için fiyat yükselir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı