FTTH altyapıda Comnet nasıldır?

Asitsiz Soda

Decapat
Daha fazla  
Çok fazla kötü yorumla birlikte iyi yorumlar da var. Acaba FTTH altyapıda fiyatı ucuz olduğu için Comnet tercihi pişman eder mi? Çok anlamıyorum ama İstanbul dışında kopma, ping sorunu yaşatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Comnet için özet olarak sorunsuz bir altyapıda iseniz kullanabileceğiniz en iyi ISS, biraz sorunlu bir bina kablolaması ya da altyapıda iseniz alabileceğiniz en kötü ISS diyebilirim. İstanbul için çok sorun yaşatacağını sanmıyorum.

Comnet'le ilgili bir sorum olacak: varsayalım bir abonelik tesis ettiniz ve tarifelerine göre kurulum ve aktivasyon ücretini de ödediniz. (FTTH, 100 ya da 200 Mbps'lik bir paket almaktan bahsediyorum...) Varsayalım baştan 3 aylık bir süre için ödemeleri yaptınız. Bu 3 aylık süre bittikten sonra yeni bir ödeme yapmadığınız için hattınız kesildi. Daha sonra, yine varsayalım 2 ay sonra, yeniden bir ikinci 3 aylık paket için ön ödeme yaptınız (cari fiyatlardan). Bu 2. sefer için kurulum ve aktivasyon ücretini yeniden ödeyecek misiniz? Ya da, ödeme yapmadan kullanabileceğiniz "boşta kalma" süresi en fazla ne kadar olabiliyor ve yeniden başladığınızda kurulum ve aktivasyon ücretini ikinci bir kez yeniden ödememek açısından?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı