Fujifilm XS20 mi yoksa Sony ZV E10 II mi?

c34t

Megapat
Katılım
15 Şubat 2014
Mesajlar
270
Arkadaşlar merhaba,

Temelde ikisi de benim işimi görse de en doğru tercihin hangisi olduğu hakkında fikrinizi alabilir miyim?

Ana amacım güzel VLOG'lar çekmek. Hem Ig hem YouTube için. Fujifilm'in ülkemize özel fiyatlandırması olduğu için ikisi de benzer fiyatlarda satılıyor ancak yurt dışında Fujifilm 300 dolar kadar daha pahalı kabaca. Amatör olduğum için takıldığım noktada bu farklara rağmen bu fiyata değiyor mu onu bilemiyorum.

Elbette bu kamerayla RAW fotoğraflar da çekeceğim ama her zaman önceliğim video olacak ve olabildiğince sinematik çekimler yapmak istiyorum. Sizce hangisini seçmeliyim?


Nasıl videolar çekeceğim?

- Turkuaz ve sarı ledlerle doldurduğum odamda sinematik renklendirme eşliğinde alanımla ilgili bilgi aktarımı yapacağım. Ve olabildiğince profesyonel gözükmesini istiyorum. Ve hayır ürün tanıtımı gibi şeylerle hiç alakam yok. Bokeh kısmında yeterince iyi olması tercihim. Yani örnek veriyorum Sony' nin bokehi daha iyidir ancak Fuji diğer konularda iyidir ancak bokeh i de yeterliyse Fuji tercihim olacaktır.

- İstanbulun, Antalya' nın bazı yerlerini gezerken yine alanımla ilgili bilgi aktarımı yapacağım.

- Yurtiçi / Yurtdışı gezdiğim yerlerle ilgili anılarımı standart çekimler ve renklendirmelerle paylaşacağım. (muhtemelen telefonumla burayı hallederim ama belli olmaz)

Nasıl fotoğraflar çekeceğim?

- Standart çekimler işte güzel çıkayım yeter :)


İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
 
Arkadaşlar merhaba,

Temelde ikisi de benim işimi görse de en doğru tercihin hangisi olduğu hakkında fikrinizi alabilir miyim?

Ana amacım güzel VLOG'lar çekmek. Hem ıg hem YouTube için. Fujifilm'in ülkemize özel fiyatlandırması olduğu için ikisi de benzer fiyatlarda satılıyor ancak yurt dışında Fujifilm 300 dolar kadar daha pahalı kabaca. Amatör olduğum için takıldığım noktada bu farklara rağmen bu fiyata değiyor mu onu bilemiyorum.

Elbette bu kamerayla RAW fotoğraflar da çekeceğim ama her zaman önceliğim video olacak ve olabildiğince sinematik çekimler yapmak istiyorum. Sizce hangisini seçmeliyim?

Nasıl videolar çekeceğim?

- Turkuaz ve sarı LED'lerle doldurduğum odamda sinematik renklendirme eşliğinde alanımla ilgili bilgi aktarımı yapacağım. Ve olabildiğince profesyonel gözükmesini istiyorum. Ve hayır ürün tanıtımı gibi şeylerle hiç alakam yok. Bokeh kısmında yeterince iyi olması tercihim. Yani örnek veriyorum Sony'nin bokehi daha iyidir ancak fuji diğer konularda iyidir ancak bokeh i de yeterliyse fuji tercihim olacaktır.

- İstanbul'un, Antalya'nın bazı yerlerini gezerken yine alanımla ilgili bilgi aktarımı yapacağım.

- Yurt içi / yurt dışı gezdiğim yerlerle ilgili anılarımı standart çekimler ve renklendirmelerle paylaşacağım. (muhtemelen telefonumla burayı hallederim ama belli olmaz)

Nasıl fotoğraflar çekeceğim?

- Standart çekimler işte güzel çıkayım yeter :)

İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Sony zv daha iyi diyorlar ama en doğru kararı YouTube'dan bu ürünlerin inceleme videolarını izleyerek en doğru kararı verebilirsiniz. Ben kendi kameramıda bu şekilde seçmiştim.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı